Foto konkurs: My Lufthansa Moment

Povodom 50. rođendana u Srbiji, Lufthansa u saradnji sa magazinom "Putovanja za dvoje" organizuje nagradni foto konkurs.

Datum / Date: 04.07.2017.

Autor / Author: Aviatica

Lufthansa slavi 50. rođendan u Srbiji i zajedno sa magazinom „Putovanja za dvoje“ vas nagrađuje! Učestvujte u foto konkursu koji traje od 3. jula do 15. avgusta, a najbolja fotografija će osvojiti dve povratne avio karte do Minhena ili Frankfurta i smeštaj u hotelu za dve osobe.

Od prvog leta 26. 08. 1967. za Beograd, deli nas 50 godina poletanja  i sletanja. Tokom godina Lufthansa proizvod i usluge su se menjali, menjali su se tipovi aviona, dužina leta, načini izdavanje karata, mogućnosti registracije za let, uvedena je digitalizacija u mnogim segmentima, mobilne aplikacije su znatno olakšale praćenje svih ponuda vezanih za pripremu i sam let. Kompanija je ponosna na svoju dugu tradiciju i 50 godina kontinuiranog trajanja i potvrde kvaliteta i želi da s Vama proslavi 50. rodjendan.

Lufthansa i „Putovanja za dvoje“ pozivaju sve kreativce, bilo da su u pitanju amateri ili profesionalci da uzmu svoje fotoaparate u ruke i učestvuju u foto konkursu My Lufthansa Moment!

Tema konkursa su fotografije inspirisane kompanijom Lufthansa. Trebalo bi da na fotografiji postoji neki vidljivi trag, neka povezanost sa Lufthansa brendom. Fotografije treba da budu veličine najmanje 2 Mb. Fotografije pošaljite na lufthansa.foto.konkurs@gmail.com najkasnije do 15. avgusta i iskoristite mogućnost da osvojite vredne nagrade!

Za više informacija kliknite ovde Favicon - 16x16

Lufthansa i Evropski dan jezika 810px

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije