Informacija za izdavanje tajlandskih viza u Beogradu

Od 1. avgusta 2017. u Beogradu radi Počasni konzulat Kraljevine Tajland koji izdaje vize za ovu zemlju.

Datum / Date: 21.08.2017.

Autor / Author: Aviatica

Počasni Konzulat Kraljevine Tajland (Royal Thai Honorary Consulate) u Republici Srbiji počeo je sa radom 01. avgusta 2017. godine  Konzulat  je počeo sa izdavanjem tajlandskih turističkih, poslovnih, obrazovnih, volonterskih i ostalih viza – svim nosiocima pasoša Republike Srbije, kao i stranim državljanima sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Vize za Tajland koje su se do sada za građane Republike Srbije izdavale u susednim zemljama, od sada su dostupne i u Beogradu što značajno olakšava i pojeftinjuje njihovo pribavljanje.

S obzirom na interesovanje javnosti, Počasni Konzulat Kraljevine Tajland (Royal Thai Honorary Consulate) u Republici Srbiji obaveštava građane Srbije o proceduri zakazivanja termina za podnošenje dokumentacije za tajlandske vize.

Zainteresovani putnici treba da posete internet sajt: www.thaiconsulate.rs gde će pronaći detaljne informacije o dokumentaciji koju je potrebno priložiti. Na sajtu se nalazi i formular „Application for visa“ koji je potrebno preuzeti sa sajta, odštampati i popuniti  velikim slovima.

Zakazivanje termina se vrši putem e-maila:  info@thaiconsulate.rs ili putem telefona: 011/ 4037-819 i 011/4037-950. Prijem dokumentacije obavlja se u prostorijama Konzulata Tajlanda u Beogradu, u ulici Gundulićev Venac broj 6 / II sprat, radnim danima od 10 do 14 časova.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije