Pegasus Airlines uveo Business Flex tarifu

Turski low-cost avioprevoznik Pegasus Airlines uveo je novu, potpuno fleksibilnu, Business Flex tarifu.

Datum / Date: 23.08.2017.

Autor / Author: Aviatica

Turska low-cost aviokompanija Pegasus Airlines predstavio je nedavno novu, fleksibilnu tarifu namenjenu poslovnim putnicima i onima sa većim prohtevima.

Business Flex tarifa će omogućiti besplatne promene izdatih karata ili otkazivanje putovanja bez plaćanja penala.

Osim ovih fleksibilnih pravila, koja ne važe za standardne tarife, putnici će u ceni karte imati uračunat i prevoz jednog komada predatog prtljaga do 15kg na međunarodnim letovima ili 20kg na domaćim letovima unutar Turske. Osim ovoga u standardnim uslovima prevoza dozvoljeno je i unošenje jedne torbe do 12kg u putničku kabinu u sklopu ručnog prtljaga.

Business Flex će omogućavati i besplatan izbor željenog sedišta, što uključuje i izbor sedišta u redu sa više prostora.

Nova tarifa je četvrti po redu Pegasus-ov takozvani paket. Prethodna tri su: Pegasus Basic, koji uključuje samo prevoz i ručni prtljag do 8kg, zatim Essentials sa uključenim i jednim komadom ručnog prtljaga do 15kg u međunarodnom i 20kg u domaćem saobraćaju. Advantage paket osim ovoga uključuje i izbor sedišta, prtljag do 20kg na svim letovima i sendvič. Svi paketi uključuju i nagradne poene za članove Pegasus-ovog Plus programa za lojalne putnike.

Pegasus Airlines održava redovnu liniju između istanbulskog aerodroma Sabiha Gukčen (SAW) i Beograda (BEG) četiri puta nedeljno. Najniža cena za povratnu kartu ove kompanije na liniji do Beograda je 119 evra (Pegausus Basic tarifa). Prema Essential tarifi karta bi koštala 133 evra, prema Advantage tarifi 154 evra, dok bi prema najnovijoj Business Class tarifi ova karta koštala 169 evra.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije