KLM Dream Deals promocija do za putovanja do kraja marta 2023.

KLM Dream Deals promotivna kampanja traje od 14. do 28. septembra 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. marta 2023.

Datum / Date: 14.09.2022.

Autor / Author: Aviatica

Ako ste oduvek želeli da posetite neku daleku ili egzotičnu destinaciju, ali su planirani troškovi za odmor premašivali vaš putni budžet, onda znate da su avio-karte velika stavka ovog budžeta.

Zato holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines  savetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vreme, odnosno nekoliko meseci unapred, kupuju avio-karte kada su na promociji i da tako uštede dobar deo novca.

Ove jeseni, samo godinu dana nakon svog uspešnog povratka u Beograd,  KLM je rešio da obraduje putnike iz Srbije. Naime, KLM je pokrenuo „Dream Deals“ promotivnu kampanju koja putnicima iz Beograda nudi snižene cene za povratne karte do velikog broja destinacija širom sveta.  Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole poput Njujorka, Majama, Čikaga i San Franciska, ali i egzotične destinacije kao što su Aruba, Kurasao, Boner i Sent Marten (Sveti Martin).

KLM Dream Deals promotivna kampanja traje od 14. do 28. septembra 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. marta 2023. godine.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt serbia.klm.com, ili ovlašćene turističke agencije.

Ako ovo propustite, ne ostaje vam ništa drugo do da sledite istraživanje koje je izvršio “Skajskener”, prema kome je  najbolje je da avio-karte rezervišete čak 17 ili 18 nedelja pre putovanja, što vam može omogućiti uštedu i do 30 procenata.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije