Konferencija o bezbednosti aerodroma u Beogradu

U Beogradu će krajem decembra biti održana Konferencija o bezbednosti aerodroma.

Datum / Date: 13.12.2018.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Tango Six

U Beogradu će biti održana konferencija o bezbednosti aerodroma ASCE koja za cilj ima da okupi regionalne aerodrome, proizvođače i kompanije iz domena bezbednosti aerodroma kako bi predstavili svoje planove, proizvode, razvojne strategije i kako bi se stvorila platforma za diskusiju o ovom bitnom segmentu industrije.

Konferenciju čine panel diskusije i prezentacije u kojima će učestvovati rukovodioci najvišeg ranga koji predstavljaju regionalne aerodrome, kompanije koje posluju u domenu bezbednosti aerodroma ali i proizvođače bezbednosnih proizvoda i softvera. Preko 300 delegata iskoristiće ovaj forum da pomere granice saradnje, inovacije i razvoja biznisa u regiji Jugoistočne Evrope. Takođe, ispred glavne konferencijske sale biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima sponzora gde će svi zaintresovani biti u prilici da se bliže upoznaju sa njihovim specifičnim delatnostima.

Konferencija će se održato u hotelu Hilton, 19. i 20. decembra 2019. u organizaciji Tango Six Events i uz podršku Aerodroma Nikola Tesla kao generalnog pokrovitelja.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije