LOT pomerio početak međunarodnog avio-saobraćaja na 14. jun

Letovi unutar Poljske počinju 1. juna, dok će međunarodni saobraćaj krenuti od 15. juna, saopštila je poljska avio-kompanija LOT.

Datum / Date: 19.05.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Aviatica

Poljska avio-kompanija LOT je pomerila početak međunarodnog avio-saobraćaja na 15. jun, dok će domaći saobraćaj unutar Poljske početi već 1. juna.

Svi letovi ove kompanije na međunarodnim linijama otkazani su do 14. juna zaključno sa tim datumom, dok bi već sledećeg dana saobraćaj trebalo da bude pokrenut.

Linija ove kompanije između Varšave (WAW) i Beograda (BEG) tako će startovati od 15. juna i to svakodnevno, dok će utorkom, petkom i nedeljom biti čak dva leta dnevno. Putnici će na ovoj ruti moći da koriste i novu vezu LOT-a preko Budimpešte.

Ova je kompanije planirala da od maja uspostavi direktnu liniju između Budimpešte gde ima svoju operativnu bazu i Beograda. Ti letovi su takođe odgođeni kao i svi ostali i očekuje se njihov početak od 15. juna.

Letovi na liniji Budimpešta (BUD) – Beograd (BEG) će biti svakodnevni sa polaskom iz Budimpešte (LO 2583) u 13.15 i dolaskom u Beograd u 14.10. Povratak je u 15.20 iz Beograda (LO 2584), a dolazak u Budimpeštu u 16.15.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije