LOT: Preko Varšave povratna karta do Toronta 329 evra

Samo nekoliko dana nakon što je obnovio letove do Beograda poljski LOT izbacio neverovatnu promociju do Severne Amerike.

Datum / Date: 13.01.2016.

Autor / Author: Aviatica

Poljska avio kompanija LOT izašla je sa neverovatnim promotivnim cenama avio karata na svojim linijama ka Severnoj Americi.

Ova je kompanija pustila u prodaju promotivne karte do Čikaga, Toronta i Njujorka, do kojih direktno leti iz Varšave avionima Dreamliner (Boeing 787-8).

LOT omogućava i veoma povoljnu konekciju za putnike iz Srbije koji se odluče da preko aerodroma u Varšavi lete do Amerike.

Povratna karta od Beograda do Toronta može da se kupi za samo 329 evra, sa svim uključenim taksama. Povratna karta do Čikaga je 368 evra.

Njujork nije uključen u promotivnu ponudu sa polascima iz Beograda, ali se u ovaj grad može otputovati iz Budimpešte po ceni povratne karte od 368 evra ili iz Zagreba po ceni od 429 evra.

Osim promotivnih cena za karte u ekonomskoj klasi LOT je pripremio i specijalne cene za premijum ekonomsku klasu. Povratna karta u ovoj klasi koja nudi dodatnu udobnost posebno važnu na dužim letovima je 999 evra do svih gradova. Biznis klasa je takođe na popustu i karte se mogu kupiti za 1499 evra.

Promocija važi samo četiri dana, od 12. do 15. januara, za putovanja u periodu od 15. januara do 15. marta 2016. godine. Karte se mogu kupiti preko sajta ove kompanije, u prodajnom predstavništvu u Beogradu (Travel Centar, Topličin venac 19-21, tel: 011/20-28-046 ) ili kod svih agencija ovlašćenih za prodaju avio karata. Cene koje su navedene u ovom teksu uključuju sve pripadajuće takse, ali ne i nadoknadu za izdavanje karte koja zavisi od prodajnog mesta.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije