Uz Lufthansu Evropa je dostupna po dobrim cenama

Zahvaljujući novoj tarifnoj politici Lufthanse evropske metropole su putnicima iz Srbije povoljnije i dostupnije nego ikada do sada.

Datum / Date: 11.01.2016.

Autor / Author: Aviatica

Sa novom evropskom tarifnom politikom Lufthansa je u mogućnosti da putnicima iz Srbije ponudi evropske metropole po veoma povoljnim cenama.

U okviru nove light tarife Favicon - 16x16 putnicima su sada dostupni brojni gradovi Evrope po cenama povratne karte već od 109 evra sa svim taksama. Ova tarifa je idealna za one koji putuju na vikend i nose samo ručni prtljag.

Lufthansa održava redovne linije iz Beograda do dva nemačka grada, Frankfurta i Minhena, koji su glavna transferna čvorišta ove kompanije. Povratna karta sa svim uključenim taksama od Beograda do Frankfurta može da se kupi već od 109 evra prema pravilima light tarife, dok je do Minhena 119 evra.

Iz ova dva grada putnici dalje mogu nastaviti do cele Evrope ali i sveta. Uz novu light tarifu evropski gradovi nisu bili nikad bliži i dostupniji. Sada je moguće kupiti povratnu kartu sa svim pripadajućim taksama do Barselone, Berlina, Brisela, Madrida ili uvek popularnog Pariza već od 169 evra. Let do Amsterdama, Hanovera, Kopenhagena i Nice koštaće 179 evra, a gradovi poput Geteborga, Istanbula ili Lisabona su 189 evra.

Lufthansa je nacionalna avio kompanija Nemačke i jedna od najvećih avio kompanija na svetu. Osnivač je Star Alliance i vlasnik je nekoliko drugih velikih evropskih avio prevoznika, među kojima i su i švajcarski SWISS, austrijski Austrian Airlines i belgijski Brussels Airlines, sa kojima zajedno čini Lufthansa Grupu.

LH 645x300

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije