LOT rasprodaja: Varšava od 79€, Njujork od 399€

Poljska avio kompanija LOT počinje veliku rasprodaju do gradova u Poljskoj, Evropi i Severnoj Americi, za letove iz Beograda preko Varšave.

Datum / Date: 02.11.2015.

Autor / Author: Aviatica

Poljska avio kompanija LOT se vraća u Beograd 2. januara, nakon šestomesečne pauze usled birokratskog zahteva Evropske unije.

Odmah po početku letova LOT nudi i veliku rasprodaju za putnike iz Beograda, koji se odluče na putovanje do Varšave, i dalje preko ovog grada do velikog broja LOT-ovih destinacija.

U periodu od 3. do 15.novembra na raspolaganju će biti avio karte po sniženim cemama za putovanja počev od 2. januara 2016.

Povratna karta do Varšave u ekonomskoj klasi će koštati samo 79 evra, a do brojnih poljskih gradova 99 evra. LOT preko Varšave povezuje Gdanjsk, Krakov, Katovice,Poznanj, Šćećin, Vroclav i Žešov sa Beogradom.

Veliki broj evropskih destinacija je takođe na sniženju. Za 149 evra koliko košta povratna karta putnici iz Beograda preko Varšave mogu da lete do Frankfurta, Diseldorfa, Hamburga, Minhena, Stokholma, Kopenhagena, Pariza, Brisela, Londona ili Vilnjusa.

Najveća promocija se odnosi na severnoameričke gradove do kojih LOT leti svojim modernim i popularnim Dreamlinerima (B787).

Povratna karta od Beograda do Njujorka u ekonomskoj klasi je sa svim taksama 399 evra, a do Čikaga i Toronta 499 evra.

6

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

1.937|1