Nedelja neverovatnih cena Qatar Airwaysa je počela

Nedelja neverovatnih cena Qatar Airwaysa donosi zaista neverovatne cene do velikog broja destinacija. Proverite!

Datum / Date: 02.11.2015.

Autor / Author: Aviatica

Qatar Airways je danas započeo sa nedeljom neverovatnih cena. Od ponedeljka, 2. novembra do petka 6. novembra putnici iz Srbije će moći da kupe karte za putovanja do velikog broja destinacija u Aziji, Australiji i Africi po cenama koje nikada nisu postojale ranije na našem tržištu.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Šangaja se može naći za samo 393 evra sa svim uračunatim taksama. Do Pekinga je 410 evra, a do Gvangdžoa 512 evra.

Global_Global_728x90_EN_English_Generic

Izvanredna ponuda je ovog puta pripremljena za Johanesburg i Durban do kojih su povratne karte samo 448 evra, a neverovatne cene imaju i australijski gradovi. Sidnej, Adelejd, Melburn i Pert su dostupni za manje od hiljadu evra.

Specijalne cene važe za putovanja u periodu od 15. januara do 30. juna naredne godine.

Sve cene možete videti na mapi, a karte možete kupiti preko sajta Qatar Airwaysa, u predstavništvu ove kompanije u Beogradu, u Knez Mihailovoj 30/III ili u svim turističkim agencijama ovlašćenim za prodaju avio karata.

Od nedavno, karte za Qatar Airways možete kupiti i direktno preko sajta Aviatica, jednostavnim klikom na baner koji se nalazi u okviru ovog teksta.

QR nov15

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije