LOT se vratio u Beograd

Nakon šest meseci suspenzije poljski LOT se uspešno vratio na liniju između Varšave i Beograda vrativši naš glavni grad u svoju bogatu mrežu destinacija u Evropi i svetu.

Datum / Date: 05.01.2016.

Autor / Author: Aviatica

Poljska avio kompanija LOT se 2. januara vratila u Beograd. Na prvom letu u Beograd je iz Varšave doputovalo 56 putnika, a tri dana kasnije na drugom letu iz Beograda je ka Varšavi bilo 69 putnika i kako Aviatica saznaje svi su bili transferni.

Poljski LOT već godinama leti između Beograda i Varšave, ali je sredinom prošle godine bio prinuđen da suspenduje ovu liniju na šest meseci zbog odluke Evropske komisije da ograniči operacije kompanije kako ne bi došlo do narušavanja konkurentnosti usled primanja novčane pomoći od strane države.

LOT007-1-5

LOT u Beogradu

Ovu kompaniju u Beogradu zastupa Travel Centar (Topličin venac 19-21, tel: 011/2028-047), dok je njen agent na aerodromu OKI Air International, domaća kompanija licencirana za pružanje usluga zemaljskog opsluživanja (Aerodrom Nikola Tesla, 011/2286-457).

Ovo ograničenje je trajalo do kraja prošle godine, pa se u januaru LOT vraća ne suspendovane linije među kojima je i Beograd, a planira i otvaranje mnogih novih destinacija.

Od 2. januara LOT ponovo leti između Beograda  i Varšave, za početak četiri puta nedeljno (ponedeljkom, utorkom, petkom i subotom), dok će sa  početkom letnjeg reda letenja ova linija postati svakodnevna.

LOT nudi sjajne konekcije na svoje dugolinijske letove ka Severnoj Americi. Ova kompanija kompletan interkontinentalan saobraćaj obavlja modernim i veoma popularnim avionima Dreamliner (Boeing 787), koji putnicima nude kvalitetnije i udobnije putovanje.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije