Lufthansa: Otkrijte Severnu Ameriku

Lufthansa je pripremila specijalnu julsku ponudu do 24 grada u Severnoj Americi za polaske iz Beograda.

Datum / Date: 13.07.2017.

Autor / Author: Aviatica

Lufthansa Group nudi direktne letove iz Frankfurta i Minhena, svojih najvećih aerodroma, do 24 destinacije u Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.

Iskoritite specijalnu ponudi i letnji popust i ostvarite svoj američki san. Poletite iz Beograda do Minhena ili Frankfurta nekim od naših 27 direktnih letova i potom nastavite svoje putovanje do željene destinacije u Severnoj Americi.

Promocija je u toku i važi do 17. jula 2017. i važi za sve destinacije u Kanadi i SAD na letovima iz Beograda, preko Frankfurta ili Minhena.

LH N-Am promo jul17

Snižene cene važe samo za putovanja koja otpočinju između 16. avgusta 2017. i 26. juna 2018, uz uslov da je karta kupljena najmanje 28 dana pre planiranog putovanja. Povratak iz Amerike mora biti u periodu od 16. avgusta 2017. do 26. septembra 2018.

Promotivna tarifa zahteva minimum šest dana boravka na destinaciji ili ostanak preko vikdneda (subota na nedelju), dok je maksimalan boravak na destinaciji ograničen na tri meseca. Karte se ne mogu vratiti, ali su promene datuma putovanja omogućene uz doplatu i u zavisnosti od raspoloživosti na željenom letu.

Za rezevacije i informacije posetite LH.com Favicon - 16x16

LH_Lounge_Tail

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije