Qatar Airways uvodi svakodnevne letove iz Beograda od 1. avgusta

Kako je i najavljeno Qatar Airways će uvesti svakodnevne letove iz Beograda do Dohe i to već od 1. avgusta.

Datum / Date: 14.07.2017.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija Qatar Airways se odlučila da pojača svoji liniju između Dohe i Beograda uvođenjem dodatnih letova i većeg aviona, o čemu je Aviatica već pisala krajem juna.

Novi letovi su od juče u rezervacionim sistemima, pa će tako ova kompanija od 1. avgusta putnicima iz Beograda i Srbije ponuditi svakodnevne konekcije sa Dohom.

Prema novom redu letenja Qatar Airways će iz Dohe polaziti svakoga dana ka Beogradu u 07 časova po lokalnom vremenu (let QR 231), dok će povratak iz Beograda za Dohu biti svakog dana u 12.35 (let QR 232).

Ono što je takođe značajno je i povećanje kapaciteta. Na ovoj liniji od jula je na pojedinim letovima uveden avion Airbus A321 umesto A320, a prema novom redu letenja od 1. avgusta Airbus A321 je postavljen kao redovan tip aviona. Avion A321 raspolaže sa kapacitetom od 12 mesta u biznis klasi i 170 mesta u ekonomskoj, dok je Airbus A320 kapaciteta 12 mesta u biznis klasi i 120 u ekonomskoj. Sa novim letovima i novim tipom aviona, kapacitet na liniji Qatar Airways-a između Dohe i Beograda biće uvećan za skoro dva i po puta.

Još dva dana promotivne akcije

cover offer

Podsećamo čitaoce sajta Aviatica, da imaju još samo dva dana da iskoriste specijalni popust koji je za njih obezbedila aviokompanija Qatar Airways, a koji iznosi 15% na osnovnu cenu za sve destinacije i klase ove kompanije ili 5% na već snižene cene prema nekoj drugoj aktuelnoj promotivnoj akciji.

Promocija u saradnji sa našim sajtom traje do 15. jula 2017. i može se iskoristiti kupovinom karte preko ovog linka Favicon - 16x16 uz obavezno unošenje promotivnog koda „AVIATICA“, uz koji će poput automatski biti obračunat na traženu tarifu.

Više o ovoj popularnoj promociji možete pročitati ovde  Favicon - 16x16

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije