Lufthansa u Minhenu otvorila brze prolaze za pojedine domaće linije

Putnici iz Minhena ka Berlinu, Diseldorfu, Hamburgu i Frankfurtu ubuduće će imati brze prolaze.

Datum / Date: 17.01.2018.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija Lufthansa je posle veoma uspešnog probnog perioda predstavila specijalne brze prolaze na minhenskom aerodromu namenjene putnicima koji iz ovog grada putuju ka Diseldorfu, Hamburgu, Berlinu (Tegel) i Frankfurtu.

Na ovim linijama u domaćem saobraćaju je uvek veliki broj poslovnih putnika kojima će ubrzanje aerodormskih procedura i prolaza veoma značiti.

Brzi prolazi za putnike na pomenutim linijama biće otvoreni samo radnim danima u špicu, od 6 do 8.30 i od 16 do 18.30. Njih će moći da koriste svi putnici koji putuju samo sa jednim komadom ručnog prtljaga.

U isto vreme ova je kompanija uradila i optimizaciju saobraćaja, pa su za pomenute linije posvećeni odlazni gejtovi na minhenskom aerodromu koji su odmah posle kontrole putnika, dok su na dolaznim aerodromima to gejtovi blizu izlaza sa aerodroma.

Ukrcavanje za ove letove kraće traje, pa će putnici osim ovih novih pogodnosti imati mogućnost da na let dođu kasnije nego što je to uobičajeno.

Sve pogodnosti su specijalno uvedene zbog poslovnih putnika koji putuju na posao u druge gradove ili imaju poslovne obaveze. Na ovaj način oni će uštedeti svoje dragoceno vreme.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije