Modernizovana centralna čekaonica na aerodromu Nikola Tesla

Završena modernizacija centralne čekaonice za putnike pre ukrcavanja na let na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Datum / Date: 28.01.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Kompanija Belgrade Airport je završila radove na preuređenju i modernizaciji celokupne centralne zone za boravak putnika pre ukrcavanja na let, čija je vrednost više od dva miliona evra.

Radovi su izvedeni u saradnji sa kompanijom Dufry, najvećim zakupcem na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

Nova zona, u koju se ulazi odmah nakon pasoške kontrole, obuhvata prošireni i modernizovani free shop, zatim tzv. Teslin trg u okviru koga su putnicima na raspolaganju nova zona za odmor, novi restoran i kafe bar, gaming zona, kao i novi prostor za roditelje i decu kod gejtova A5 i A6. U čitavoj centralnoj zoni putnici mogu pristupiti besplatnom i neograničenom bežičnom internetu za lične i poslovne svrhe, što je standard za sve aerodrome u okviru VINCI Airports grupe.

Foto: Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Osveženi enterijer ove zone opremljen je savremenom rasvetom i modernim nameštajem, kao i novim podnim oblogama. Veći i centralizovani free shop površine 876 m2, kreiran je u skladu sa novim walk through konceptom, i sada nudi veći izbor ekskluzivnih domaćih i stranih brendova. Putnicima je na raspolaganju i raznovrsnija ponuda u novom restoranu i kafe baru. Dok čekaju na let, putnici vreme mogu provesti i u novoj gaming zoni sa besplatnim igricama ili u prodavnici gedžeta.

Rekonstrukcija ove zone trajala je pet meseci, kao deo plana transformacije Aerodroma Nikola Tesla Beograd koju predvodi kompanija VINCI Airports. Radovi su se obavljali paralelno sa tekućim velikim radovima na modernizaciji i proširenju kapaciteta aerodroma, koji predstavljaju suštinski deo projekta koncesije, strogo vodeći računa da se ne ometa tok putnika.

Foto: Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Celokupan koncept zamišljen je i realizovan da putnicima pruži veći komfor i kvalitetnu ponudu i uslugu, u skladu sa najboljim praksama matične kompanije VINCI Airports koja upravlja poslovanjem 45 aerodroma širom sveta.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije