Nagradna igra: Air France-KLM i Aviatica vas nagrađuju za praznike

Aviatica u saradnji sa kompanijom Air France-KLM poklanja zanimljive poklone za nastupajuće praznike.

Datum / Date: 27.12.2017.

Autor / Author: Aviatica

U saradnji sa kompanijom Air France -KLM poklanjamo zanimljive poklone za sve čitaoce sajta koji se prijave na našu newsletter listu.

Početkom naredne godine počećemo da izdajemo redovan newsletter. Budite među prvima koji će ga dobijati. Prijavite se i možete da osvojite vredne poklone koje vam daruju Air France i KLM.

Samo za naše čitaoce ove su aviokompanije obezbedile specijalne modele aviona. Ako ste kolekcionari ili ljubitelji avijacije iskoriste priliku da osvojite:

  • Model aviona Concorde u bojama aviokompanije Air France,
  • Model aviona Boeing 777-300ER u specijalnim bojama KLM, u takozvanoj narandžastoj šemi (Orange livery),
  • Air France vintage putna torba

 

Pošaljite nam svoju e-mail adresu koju želite da prijavite za našu newsletter listu na desk@aviatica.rs do kraja 20. januara. Srećne dobitnike ćemo objaviti krajem januara 2018.

 

Air France-KLM je kompanija nastala spajanjem francuskog avio-prevoznika Air France i holandskog  KLM-a i danas osim ova dva svetski prepoznatljiva brenda u svom sastavu ima i low-cost avioprevoznike Transaviju, HOP! i od nedavno Joon – prvu aviokompaniju namenjenu potrebama mlađih generacija putnika.

Air France-KLM je prisutan na tržištu Srbije prvenstveno kroz saradnju sa našom nacionalnom aviokompanijom Air Serbia, sa kojom ima kod-šer sporazum na letovima Beograd – Pariz (Charles de Gaulle, CDG) i Beograd – Amsterdam (AMS). Ovi letovi su umreženi u mrežu liniju Air France-a i KLM-a i putnicima omogućavaju jednostavnu i povoljnu vezu sa svim destinacijama ove dve globalne aviokompanije. Pored toga, Transavia održava redovnu i veoma popularnu liniju između Amsterdama i Beograda.

Uz Air France-KLM putnici iz Srbije jednostavno mogu otputovati do Severne i Južne Amerike, Kariba, Afrike i Azije. Posebno je značajna veza sa Severnom Amerikom, gde ove dve kompanije zajedno sa Delta Airlines-om nudi najveći izbor američkih gradova uz brojne konekcije i uvek povoljne cene.

Modeli aviona koje ova dva avioprevoznika poklanjaju čitaocima sajta Aviatica predstavljaju njihov ponos. Air France je jedan od dva avioprevoznika koji su od 1976. do 2003. održavali redovne linije ka Njujorku supersoničnim putničkim avionom Concorde, koga odlikuje neobičan aerodinamičan oblik. Avion je omiljen među ljubiteljima avijacije i kolekcionarima modela aviona. Mi vam, ovom prilikom, poklanjamo plastičan model u razmeri 1:250 proizvođača SOCATEC. Model nosi stvarnu registarsku oznaku aviona F-BTSD.

Drugi model aviona koji poklanjamo je KLM-ov Boeing 777-300ER u specijalnoj narandžastoj kolornoj šemi, koja je predstavljena sredinom 2016. Narandžasta je nacionalna holandska boja pa je KLM doneo odluku da jedan od svojih najpopularnijih aviona ofarba u slavu svoje države. Model, koji vam poklanjamo je plastičan, u razmeri 1:200, a avion ima izmišljenu registraciju PH-KLM.

Aviatica zajedno sa kompanijom Air France-KLM svim svojim čitaocima čestita Novu godinu i Božić i želi što više putovanja.

Važna napomena: Nagradna igra je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji sa aviokompanijom Air France-KLM. Ovaj tekst je promotivno-propagandnog karaktera.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije