Nova booking platforma Austrian-a nudi više fleksibilnosti putnicima

Austrian predstavio novu booking platformu za rezervacije aviokarata i kupovinu dodatnih usluga koja nudi više fleksibilnosti.

Datum / Date: 20.07.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Austrian

Od sada više ne morate da pretražujete više sajtova kako biste pronašli najpovoljniju opciju, tvrde u austrijskoj aviokompaniji Austrian Airlines.

Nova booking (rezervaciona) platforma omogućava putnicima brojne pogodnosti i pojednostavljene procedure za izbor najpovoljnije aviokarte i kupovinu dodatnih usluga.

Sada su svi letovi Austrian-a i partnerskih aviokompanija iz Lufthansa Grupe (SWISS, Lufthansa i Brussels Airlines) dostupni na istom mestu, na sajtu austrian.com. To će putnicima omogućiti kvalitetniju i jednostavniju pretragu i daće im mogućnost da rezervišu različite kombinacije letova po najpovoljnijim cenama.

Putnici Austrian-a od sada mogu da sačuvaju rezervaciju do 48 sati kako bi imali dovoljno vremena da potvrde svoje planove putovanja pre nego što se odluče da kupe kartu. Tokom ovom perioda, Austrian će čuvati tražena sedišta ali i garantovati ponuđenu cenu. Za ovu mogućnost putnici će morati da doplate simboličnu naknadu, koja će biti uračunata u cenu karte ako potvrde rezervaciju u roku od 48 sati, dok će se naplaćivati kao dodatna usluga samo ako se ipak odluče da odustanu od tražene rezervacije.

Foto: Austrian

Plaćanje dodatnih usluga je do sada bilo moguće samo platnim karticama, a sada je omogućeno i plaćanje preko PayPal i SOFORT servisa.

Novina je i smanjenje troškova plaćanja kreditnim karticama. Putnici će imati mogućnost da izaberu u kojoj valuti žele da im kartica bude zadužena čime mogu da izbegnu dodatne bankarske troškove na ime konverzije valuta.

Posebno važna pogodnost je mogućnost da se dokupi dodatni prtljag ne samo na letovima koje obavlja Austrian, već i na onim letovima koje obavljaju partnerske aviokompanije SWISS, Lufthansa ili Brussels Airlines, što do sada nije bilo moguće jednim klikom.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije