Novosti na liniji Moskva – Beograd aviokompanije Red Wings

Red Wings najavljuje nastavak letova ka Beogradu, novog generalnog prodajnog agenta Intertravel GSA i nove, niže cene aviokarata.

Datum / Date: 07.03.2019.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Red Wings

Aviokompanija Red Wings (WZ) je najavila nastavak letova između Beograda i Moskve (Domodedovo) i u novoj letnjoj sezoni.

Zbog manje tražnje tokom zimskih meseci kompanija je imala smanjeni obim saobraćaja sa samo dva leta nedeljno, ali se od nove sezone najavljuje ustaljeni red letenja, nove i niže cene i novi generalni agent prodaje.

Beogradska kompanija Intertravel GSA je sklopila sporazum sa Red Wings-om tako da će od sada prodaja karata za letove Red Wings-a biti jednostavnija i dostupnija putnicima. Karte se mogu kupiti preko svih kanala prodaje Intertravela kao i preko turističkih agencija ovlašćenih za prodaju karata.

Iz kompanije su najavili da će najniža cena karte u jednom smeru sa svim uračunatim taksama biti 85 evra, dok će povratna moći da se kupi već od 149 evra. Posebnu pogodnost će imati organizovane turističke grupe, za koje su Red Wings i Intertravel pripremili specijalne grupne tarife koje će biti dostupne organizatorima turističkih aranžmana.

Novi red letenja

Red Wings na liniji Moskva (Domodedovo, DME) – Beograd (BEG) tokom marta leteti četiri puta nedeljno: ponedeljkom, utorkom, petkom i subotom. Od 6. aprila letovi će biti ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Na liniji ka Beogradu će biti angažovan avion Airbus A320 sa 180 putničkih mesta u jedinstvenoj, ekonomskoj putnoj klasi.

Polazak iz Moskve, na letu WZ 537, je u 12 časova po lokalnom vremenu, dolazak u Beograd u 13 časova. Polazak iz Beograda, na letu WZ 538, je u 14 časova, a dolazak na moskovski aerodrom Domodedovo je u 18.50.

O Red Wings-u

Red Wings je ruska aviokompanija sa sedištem na aerodromu Domodedovo (DME) u Moskvi sa koga obavlja letove u redovnom i čarter putničkom saobraćaju. Osnovana je 1999. godine kao Vnukovo Avia, a pod sadašnjim imenom saobraća od 2007. U floti ima četiri aviona Airbus A320 sa 180 sedišta i osam aviona Airbus A321 sa 220 sedišta.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije