Oh La La promocija Air France-a

Izaberite neko od brojnih uzbudljivih odredišta širom sveta i počnite da se pakujete, jer počela je nova Oh La La promocija Air France-a.

Datum / Date: 25.08.2015.

Autor / Author: Dragan Nikolić

Air France je danas, 25. avgusta, započeo sa novom globalnom promotivnom akcijom za preko 40 svojih odredišta širom sveta.

Iskoristite jedinstvenu priliku da nabavite karte do nekog od brojnih karipskih ostrva do kojih francuska avio-kompanija leti ili do Latinske Amerike, Afrike, ostrva u Indijskom okeanu, Bliskog istoka ili Azije.

Saint-Martin-Island_FS-AF6WU_FS-AF6KJ

 Sen Marten

Iz veoma bogate ponude Air France-a, Aviatica izdvaja karipsko ostrvo Sen Marten (holandski Sent Martin) iz arhipelaga Malih Antila. Ovo ostvro je podeljeno na francuski i holandski deo i administrativno pripada dvema državama. Ostrvo Sen Marten je poznato kao najegzotičnija destinacija za sve avio-spotere, „lovce“ na avione. Na ovom ostrvu se nalazi čuveni aerodrom „Princeza Julijana“ (SXM) čija pista počinje na plaži Maho, koja je omiljeno stecište ljubitelja aviona.

Cene povratnih avio karata u okviru Oh La La promocije se kreću već od 639 evra, koliko košta karta do čuvenog Rio de Žaneira. Let do karipskih ostrva može da se nađe po ceni od 659 evra.

Oni koji vole topli Indijski okean mogu izabrati odmor na Madagaskaru, Mauricijusu ili Reunionu, do koga je povratna karta u okviru ove promocije 809 evra.

Povratna karta do Najrobija je u okviru ove promocije 609 evra, a do Johanesburga 639 evra. Za ovaj grad Južne Afrike Air France je spremio i posebnu promotivnu cenu za biznis klasu od 2840 evra.

Na promociji su i letovi do brojnih gradova u Aziji. Kina je preko Pariza dostupna po ceni od 609 evra, koliko košta karta do Čengdua. Na sniženju su i Hong Kong, Kanton (Gvangdžou), Vuhan i Siamej.

Jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu, tajlandski glavni grad Bangkok može se posetiti sa kartom Air France koja košta 589 evra, a na sniženju su još i Singapur, Kuala Lumpur, Džakarta i Denpasar na Baliju (759 evra).

Povratna karta do japanskih gradova Osaka i Tokio  mogu se kupiti po ceni od 679, odnosno 699 evra.

AF ohlala avg15 west

Rok važnosti

  Saradnja sa Air Serbijom

Air France je prisutan na tržištu Srbije zahvaljujući saradnji sa našom nacionalnom avio-kompanijom Air Serbia, na čijim letovima između Beograda i Pariza Air France ima svoju oznaku (prema kodšer sporazumu). To omogućava putnicima iz Beograda da se jednostavno preko Pariza povežu na globalnu mrežu letova Air France-a. Air Serbia ka Parizu leti dva puta svakog dana, u 6:40 i u 17:10.

Snižene cene važe do 14. septembra, za putovanja u ovoj i prvoj polovini naredne godine. Na destinacijama u Centralnoj i Južnoj Americi karte po promotivnim cenama se mogu iskoristiti od 25. avgusta 2015. do 22. juna 2016, uz izuzetak visoke sezone od 15. decembra do 6. januara.

Promotivne cene do Azije važe za putovanja od 1. septembra 2015. do 31. marta 2016. uz izuzetak perioda od 15. decembra do 5. januara i od 1. septembra do 10. decembra za Bangkok, od 1. septembra do 25. oktobra za Kuala Lumpur. Promocija je ograničenog trajanja i za Hong Kong, Denpasar i Tokio na period do kraja oktobra.

Za odredišta u Africi i na Bliskom istoku promocija važi od 25. avgusta 2015. do 18. marta 2016.

AF ohlala avg15 east

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije