Air France Oh Lala promocija: Planirajte na vreme i putujte jeftinije

Počela je nova Oh Lala promocija aviokompanije Air France koja će trajati do 21. januara 2020.

Datum / Date: 10.01.2020.

Autor / Author: Aviatica

Kao i tokom prethodnih godina, Air France je odlučio da svojim putnicima u Srbiji čestita novogodišnje i božićne prraznike velikom Oh Lala deals promocijom, koja će ove godine trajati od 7. do 21. januara.

U ovom periodu,  putnici iz Beograda će moći da kupe povratne karte do više od 100 gradova sveta po jedinstvenim cenama, a među destinacijama na promociji nalaze se i neki od najposećenijih gradova sveta poput Pariza, Njujorka, Punta Kane, Rio de Žaneira, Buenos Ajresa, Havane…

Foto: Air France

Ukoliko ste sebi poželeli više putovanja u ovoj godini, prava je prilika da počnete da svoje želje ostvarujete, jer karte kupljene tokom promocije mogu da se iskoriste u periodu od 7. januara do 30. juna 2020.


Uz novu promociju do Pariza možete putovati već od 169 evra koliko košta povratna karta iz Beograda, sa svim uračunatim taksama. Njujork i Vašington su dostupni već od 389 evra, a Majami od 489 evra. Sve popularnija Havana može da se poseti uz cenu povratne karte već od 519 evra. Rio de Žaneiro košta 629 evra, a Punta Kana 659 evra.


Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „Već godinama Air France OH LALA DEALS promocija omogućava putnicima iz Srbije da po najpovoljnijim cenama stignu do najudaljenijih kutaka sveta. Cilj nam je da ova promocija postane nezaobilazna tradicija u kalendaru naših putnika, jer ne postoji lepši poklon za početak godine od putovanja. Želja nam je da što većem broju putnika omogućimo da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Moja preporuka je, naravno, Pariz, jer je to grad koji je živ i interesantan u svako doba godine i odakle Air France-ova mreža letova vodi ka preko 1000 destinacija, a povratna karta košta samo 169 evra“.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći ovde.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Foto: Air France

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije