Počinje Festival putovanja Qatar Airways-a

Najveća promocija Qatar Airwaysa u Srbiji do sada uključuje niže cene, akcije dva za jedan, nagradne igre i poklone.

Datum / Date: 11.01.2016.

Autor / Author: Aviatica

Qatar Airways je pokrenuo svoju najveću promociju do sada – Festival Putovanja, pružajući putnicima izuzetan izbor neverovatnih ponuda.

Qatar Airways Festival Putovanja ima po nešto za svakoga, sa izuzetnim ponudama uključujući popuste do 50%, ponude za putovanja u dvoje – dve karte po ceni jedne, popuste za porodice i grupe ali i posebne popuste za hotele i rent-a-car.

Svi putnici koji rezervišu karte online preko posebne stranice na sajtu ove kompanije tokom sedam dana trajanja promocije biće automatski uključeni u izvlačenje uz mogućnost da osvoje jednu od 150 nagrada. Nagrade obuhvataju 7 miliona milja tokom sedmodnevnog perioda, besplatne letove, upgrade u biznis klasu, hotelske aranžmane, popust vaučere za kupovinu u svim Qatar Duty Free prodavnicama, i popuste za rent-a-car.

“Qatar Airways Festival Putovanja je neverovatna prilika za putnike da izaberu najbolju ponudu za sebe u okviru raznih i posebno dizajniranih paketa. Nama u Qatar Airways-u cilj je da inspirišemo putnike da idu dalje od uobičajenog. Našim klijentima nudimo šansu da otputuju na mesto iz snova i to sa najboljom avio kompanijom na svetu”, izjavio je komercijalni menadžer Qatar Airways-a za Srbiju, Boris Žutić.

Festival Putovanja traje od 11. do 17. januara 2016. za putovanja u periodu od 19. januara do 15. decembra 2016. Ponude važe za povratne karte u ekonomskoj i biznis klasi za više od 150 destinacija uključujući Evropu, Bliski istok, Indijski potkontinent, Jugoistočnu Aziju i Okeaniju, Afriku, kao i Severnu i Južnu Ameriku. Karte se mogu rezervisati online na sajtu kompanije, u kancelariji kompanije Qatar Airwas u Beogradu, kao i kod ovlašćenih turističkih agencija.

QR travel festival

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije