Promotivna akcija Air Serbije na letovima ka Crnoj Gori

Air Serbia pokreće niz promotivnih akcija na svojim letovima između Beograda i Crne Gore, ka Podgorici i Tivtu.

Datum / Date: 13.05.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia, u okviru nove promotivne akcije za letove ka svojim destinacijama u Crnoj Gori – Podgorici i Tivtu, nudi 50 odsto popusta na kupovinu karte za decu od 2 do 11 godina, 25 odsto popusta na kupovinu karte za mlade od 12 do 25 godina i 25 odsto popusta za putnike starije od 65 godina. Promotivne avio-karte su u prodaji do daljeg.

Kampanja obuhvata i uslugu „Dođi i leti“, koja podrazumeva mogućnost zamene karte za drugi let ka Tivtu ili Podgorici tog istog dana, bez doplate, ukoliko postoji slobodno mesto na željenom letu.

„Cilj nam je da putnicima pružimo što bolje uslove za putovanja u narednom periodu. Uvereni smo da će im naša nova ponuda značajno olakšati odlazak u Crnu Goru, kako zbog povoljnijih cena, tako i zbog veće fleksibilnosti prilikom planiranja putovanja. Sigurni smo da će uz promotivnu akciju Air Serbije organizovanje letnjeg odmora ove godine biti lepše i lakše”, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Air Serbia je značajno povećala broj letova ka Crnoj Gori i ponudila više mesta na letovima, kako bi svojim kupcima ponudila veći izbor. “Zbog povećane potražnje, želeli bismo da podstaknemo naše putnike da planiraju odmor unapred, kako bi obezbedili najbolje cene,” dodao je Marek.

Ovi popusti su primenljivi na cene svih tarifa na letovima Air Serbije između Srbije i Crne Gore.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije