Qatar Airways daje drugu kartu gratis u biznis klasi

Probajte najbolju biznis klasu na svetu zajedno sa još nekim, a platite samo jednu kartu. Qatar Airways-ova promocija nudi upravo to.

Datum / Date: 12.11.2015.

Autor / Author: Aviatica

Qatar Airways je pokrenuo promotivnu akciju za biznis klasu tokom koje će uz svaku kupljenu kartu putnici dobijati još jednu besplatno i moći će da povedu nekoga sa sobom. Za drugu kartu treba platiti samo takse.

Promocija važi od 12. do 20. novembra, za putovanja od 15. novembra 2015. do 31.marta 2016. godine za šesnaest gradova iz bogate ponude Qatar Airwaysa.

„Ovom posebnom promocijom želimo da se zahvalimo našim putnicima na kontinuiranoj podršci i lojalnosti, i omogućimo im da užitak putovanja našom više puta nagrađivanom biznis klasom podele sa svojim saputnikom“, izjavio je povodom promocije Boris Žutić, komercijalni direktor Qatar Airwaysa u Beogradu.

 Qatar_Airways_Business_Class_Cabin-300x160

Promo cene

Iz bogate ponude izdvajamo: Hong Kong, po ceni od 1102 € po putniku, Bangkok od 1127 €, Puket od 1227 €, Johanesburg od 1143 € i Tokio od 1179 €.

Karte se po ovom promociji mogu kupiti preko sajta qatarairways.rsFavicon - 16x16, u predstavništvu ove kompanije u Beogradu, u Knez Mihailovoj 30/III ili u bilo kojoj turističkoj agenciji ovlašćenoj za prodaju avio karata.

Biznis klasa Qatar Airwaysa smatra se najboljom na svetu o čemu svedoče brojne nagrade, među kojima i ovogodišnja Skytraxova nagrada za najbolje sedište u biznis klasi i za najbolju svetsku avio kompaniju.

Qatar Airways ima modernu flotu od 170 letelica i razvijenu mrežu od preko 150 poslovnih i turističkih destinacija širom sveta, kao što su Bangkok, Bali, Sri Lanka, Puket, Singapur, Šangaj, Džakarta, Najrobi, Buenos Ajres, Majami, Njujork, Pert, Melburn i mnoge druge destinacije.

premium-offer-oct-961x270-2

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije