Qatar Airways ima novi amenity kit za putnike biznis i prve klase

Novi priručni pribor tokom leta Qatar Airways-a odlikuje vrhunski kvalitet i dizajn italijanskih modnih kuća.

Datum / Date: 30.01.2017.

Autor / Author: Aviatica

Qatar Airways je putnicima u biznis i prvoj klasi počeo da deli nove pakete priručnog pribora tokom leta. Amenity kit, kako je uobičajeni naziv za ovaj pribor, nosi oznaku BRICS dizajna, čuvenog modnog brenda za putnik program. Kozmetika koja se može naći u ovom priboru je takođe od poznatog brenda za negu lica i tela – Castello Monte Vibiano Vecchio.

Novi pribor je predstavljen putnicima biznis i prve klase, a urađen je u dve verzije – muškoj i ženskoj. Torbice u koje je smešten pribor su urađene poput čuvenih BRICS-ovih serija kožnih torbi i kofera. Za muškarce je u sivoj i crnoj boji, a za dame u ljubičastoj.

Qatar-Airways-Bus-Class-BRICS-o-e1482324692437-916x515

Foto: Qatar Airways, Amenity kit za dame u biznis klasi

Unutra torbica putnici će naći već pomenutu vrhunsku ekološku kozmetiku koja je napravljena na bazi maslinovog ulja. Tu su balzam za usne, hidratantna krema za lice, krema protiv bora (anti-age), a putnici u prvoj klasi dobijaju i noćnu kremu.

Osim kozmetike pribori sadrže i masku za spavanje, čepiće za uši, kožni privezak za označavanje prtljaga, medicinske čarape za duga putovanja, a paket za žene u prvoj klasi sadrži i četku za kosu.

Nove pižame

Za vreme dugačkih letova tokom noći putici u biznis i prvoj klasi dobijaju na poklon pižamu i papuče. Od ovog januara Qatar Airways putnicima nudi pižame i papuče ekskluzivnog britanskog brenda White Company.

Sleepwear-3-e1483383293944-916x515

Foto: Qatar Airways, Pižama i papuče White Company

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije