Qatar Airways pokrenuo +Qatar ponudu za putnike u tranzitu

Putnici koji putuju preko Dohe sada mogu posetiti katarsku prestonicu uz besplatan smeštaj i tranzitnu vizu.

Datum / Date: 29.05.2017.

Autor / Author: Aviatica

Qatar Airways je uveo nove pogodnosti za sve svoje putnike koji putuju do neke od 150 destinacija ove kompanije preko matičnog aerodroma u Dohi. Oni će moći da svoje putovanje obogate kratkom posetom katarskoj prestonici i to uz besplatan hotelski smeštaj i tranzitnu vizu koje im obezbeđuje Qatar Airways.

Tranzit preko Dohe, putnici mogu da pretvore u boravak, uz potpuno besplatan smeštaj za jedno noćenje u nekom od ponuđenih hotel (4* za putnike u ekonomskoj ili 5* za putnike u bizni klasi). Ako budu želeli da produže svoj boravak moći će to da učine po specijalnoj ceni za drugu noć od 50 dolara po sobi. U ponudi su hoteli iz najpoznatijih svetskih lanaca poput Four Seasons, Marriott Marquis, Radisson Blu ili Oryx Rotana.

Ova usluga je dostupna putnicima uz prethodnu rezervaciju i to u periodu prodaje do 30. avgusta 2017, a za putovanja u periodu do 30. septembra 2017. Detaljne informacije o ovoj ponudi se nalaze na stranici qatarairways.com/plusqatar

Qatar Airways je nacionalni avio-prevoznik Katara. To je jedna od najnaprednijih avio-kompanija sa jednom od najmlađih flota na svetu. Sada, u svojoj 20. godini postojanja Qatar Airways raspolaže flotom od 199 aviona koji lete na više od 150 ključnih poslovnih i turističkih destinacija na šest kontinenata.

Katarska prestonica Doha je prelep i dinamičan grad, izvanredne savremene arhitekture u kombinaciji sa tradicionalnim sukovima i uličicama tipičnim za Bliski istok. Osim modernog šetališta pored Persijskog zaliva i posete brojnim egzotičkim sukovima (bazarima) posetioci u ovom gradu obavezno treba da posete čuveni Muzej Islamske umetnosti.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije