Qatar Airways uveo limo servis za putnike biznis klase iz Beograda

Vrhunsko putničko iskustvo na letu sa Qatar Airways-om počinje već od kućnog praga zahvaljujući saradnji sa Executive Car Services iz Beograda.

Datum / Date: 16.12.2015.

Autor / Author: Aviatica

Putnici Qatar Airwaysa u biznis klasi od sada imaju mogućnost da koriste besplatan limo servis od i do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Vrhunsko putničko iskustvo na letu sa kompanijom koja ima pet zvezdica može da počne već od kućnog praga zahvaljujući saradnji sa Executive Car Services (ECS) iz Beograda.

Putnici koji budu kupili karte za biznis klasu u periodu od 28. novembra 2015. do 31. marta 2016. imaju mogućnost da uživaju u besplatnom prevozu luksuznim vozilom od svoje adrese (kuća, hotel) do aerodroma.

Putnika će u dogovoreno vreme sačekati lukusuzno vozilo ECS-a u kome će im na raspolaganju biti i bežični internet, voda i inflight časopis Qatar Airwaysa Oryx Magazin.

Rezervacija limo servisa je obavezna i može se uraditi direktno u predstavništvu Qatar Airwaysa u Beogradu, u Knez Mihailovoj 30/III ili kod ovlašćenih turističkih agencija kod kojih je karta kupljena.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije