Šesti rođendan Air Serbije uz promotivne cene avio karata

Povodom predstojećeg šestog rođendana, Air Serbia je pripremila specijalnu rođendansku promotivnu akciju do velikog broja destinacija.

Datum / Date: 22.10.2019.

Autor / Author: Saopštenja

Foto: Air Serbia

Povodom predstojećeg šestog rođendana, Air Serbia je za svoje putnike pripremila specijalnu rođendansku ponudu avio karata po značajno sniženim cenama za veliki broj destinacija u svojoj mreži. Avio karte po promotivnim cenama u prodaji su od 22. do 29. oktobra i odnose se na putovanja u periodu od 19. novembra 2019. do 30. aprila 2020. godine.

Nacionalna avio kompanija ove godine obeležila je i 92 godine tradicije kao naslednica slavnih prethodnika Aeroputa i JAT-a, pa je cena promotivnih avio karata počev od simboličnih 92 evra. Po toj ceni dostupni su Frankfurt, Brisel, Cirih, Beč, Bukurešt, Ljubljana, Rijeka, Sarajevo, Skoplje, Tirana i Zagreb. Povratne avio karte do Sofije i Rima mogu se pronaći po ceni počev od 112 evra, za Diseldorf, Amsterdam, Larnaku, Solun i Štutgart počev od 122 evra, dok su Milano, Venecija i Kijev bliži nego ikada uz početnu cenu od 132 evra. Broj sedišta je ograničen.

„Ponosni smo što proslavljamo šestu godinu uspešnog poslovanja pod imenom Air Serbia dok ujedno obeležavamo skoro čitav vek tradicije naše kompanije kao naslednice slavnih začetnika jugoslovenskog vazduhoplovstva. Malo je avio prevoznika na svetu koji se mogu pohvaliti navedenim brojkama. Kao i uvek do sada, svaki značajan jubilej slavimo pripremajući poklone za one koji su najzaslužniji za naše trajanje – naše drage putnike. Upravo zbog njih trudićemo se da budemo još bolji i zajedno dočekamo još mnoge jubileje“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Er Srbija šesti rođendan dočekuje kao najveći avio prevoznik u regionu sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji. Nalazi se na osmom mestu liste najstarijih avio kompanija na svetu, o čemu je nedavno izveštavala i jedna od najvećih globalnih medijskih mreža CNN.

Kupovina avio karata, u okviru rođendanske promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mreže u Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Air Serbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

(Saopštenje za medije, Fotografije i tekst: Air Serbia)

Foto: Air Serbia

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije