Srećni praznici

Aviatica vam čestita Božić i Novu godinu uz galeriju čestitki koje su avio kompanije pripremile svojim putnicima. Uživajte u nastupajućim praznicima i u ovoj galeriji.

Datum / Date: 25.12.2015.

Autor / Author: Aviatica

Na naslovnoj fotografiji airBaltic čestita Božić zvezdanim avionom koji prevozi Deda Mraza. Ova kompanija je ove godine uspela da se oporavi nakon velike finansijske krize. Oporavak je počeo, a nove pobede se mogu očekivati i u narednoj godini. Možda se i mi u Srbiji obradujemo vestima iz ove kompanije naredne godine, ko zna! Ako vas zanima šta bi to moglo biti pratite Aviaticu i u 2016.

12373405_10153177539230723_5538120812555858658_n

Novu godinu ćemo početi sa SWISS-om, koji u januaru dobija svoj prvi avion iz Boeingove fabrike, a kasnije i prvi Bombardier CSeries čiji če SWISS biti prvi operater na svetu.

austrian

Grudvanje sa Austrianom? Može ali ne na Mauricijusu, Kubi ili u Marakešu, Šangaju i Isfahanu. Ove nove destinacije Austriana ili su već krenule ili će startovati u narednoj godini.

LOT

Na svojoj čestitki LOT vas je već smestio u avion kroz čiji prozor možete videti Deda Mraza. Verovatno ste se već ukrcali na let ka Tokiju, novoj azijskoj destinaciji poljske avio kompanije, do koje će leteti već od 13. januara.

KLM

Deda Mraz u plavom? O da, to je KLM, najstarija avio kompanija na svetu. Njen plavi Deda Mraz je iz duhovitog spota holandske kompanije na svom „uzbudljivom“ letu od Njujorka do Amsterdama zaglavio na repu kako bi pozvao putnike na nešto uzbudljivo i specijalno. Ne verujemo baš da je biti zakačen za rep aviona udoban način putovanja, ali biti unutar kabine najnovijeg KLM-ovog Dreamlinera svakako jeste.

alitalia

Oh, kako je ovo slatko! „Dragi Deda Mraze, za ovaj Božić bih želeo da dobijem Alitaliju…“. Ovo pisamce kao da je napisao Džejms Hogan lično! Eto, vidite da se želje ostvaruju, zato požurite, ima još avio kompanija koje biste mogli da poručite od Deda Mraza.

wizzair

Kićenje jelke je uvek poseban doživaljaj za Božić, a Wizz Air je svoju jelku ove godine ukrasio mnoštvom novih lampiona. Otvorene su brojne nove linije, destinacije i baze, a na samom vrhu jelke je jedan avion drugačiji od ostalih. Wizz je ove godine dobio svoj prvi Airbus A321.

lufthansa

Putovanje je igra, najlepša na svetu. Zato deco i odrasli, naručite od Deda Mraza što više putovanja, a ovaj Lufthansin vam može ispuniti mnogo želja.

etihad airways

Direktno iz arpaske pustinje za vas stižu dva preslatka Sneška Belića iz Etihad Airwaysa, a američki United vas pozdravlja pomalo zbunjenom lamom sa plavim šalom.

united

 

„Verujemo da osluškujući želje i snove zajedno možemo stići bilo gde“, poruka je koju nam šalje Qatar Airways i kojoj se pridružuje i Aviatica.

qr greetings

***

SREĆNI PRAZNICI!

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije