Star Alliance otvorila novi salon na amsterdamskom aerodromu

Star Alliance početkom marta otvorila novi premijum salon na aerodromu Schiphol u Amsterdamu.

Datum / Date: 20.03.2019.

Autor / Author: Aviatica

The new Star Alliance lounge at Amsterdam AMS airport

Putnici na letovima aviokompanija koje su članice Star Alliance mogu da uživaju u novom premijum salonu na aerodromu Schiphol u Amsterdamu.

Novi Star Alliance Lounge će primati putnike biznis i prve klase i nosioce zlatne kartice Star Alliance kao i članove Maple Leaf Worldwide Club-a aviokompanije Air Canada i United Club programa.

Salon se nalazi u tranzitnoj zoni aerodroma u holu 2, šengenske zone na nivou panoramske terase za posmatranje aviona. Iz njega je omogućen jednostavan pristup odlaznim gejtovima za letove kompanija članica alijanse prema evropskim, šengenskim destinacijama.

Foto: Star Alliance

Salon sa brendom Star Alliance dizajnirao je čuveni amsterdamski studio D-Dock prateći uobičajene standarde alijanse uz dodir amsterdamskog stila. Elegantan i savremen dizajn isnpirisan je širokim i promenjivim holandskim nebom.

Unutar salona, posetioci će imati na raspolaganju besplatan internet, USB i elektronske utičnice tako da mogu da rade dok čekaju na let. Pored garderobe, kabina za rad, velikog zajedničkog radnog stola, u salonu se nalaze i trpezarija, bar sa pivom na točenje, a kompletno posluženje koje uključuje piće, topla i hladna jela, slatkiše je besplatno. Posebnu zanimljivosti salona čine vinski bar i relaksaciona zona.

Novi salon Star Alliance može da primi do 150 gostiju istovremeno i otvoren je od 5.30 do 21.30 svakog dana. U narednim mesecima biće renoviran premijum salon Star Alliance na aerodromu Šarl de Gol u Parizu (Charles de Gaulle, CDG).

Foto: Star Alliance

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije