Svet fantastičnih cena Qatar Airwaysa do sredine oktobra

Želite da produžite leto i otputujete u neke toplije krajeve? Qatar Airways je za vas pripremio novu promotivnu akciju do brojnih azijskih destinacija.

Datum / Date: 02.10.2015.

Autor / Author: Aviatica

Nova promotivna akcija Qatar Airwaysa pod nazivom Svet fantastičnih cena počela je danas i trajaće do 16. oktobra 2015.

U okviru ove promocije putnici iz Beograda mogu da kupe avio karte po veoma povoljnim cenama do brojnih destinacija u Aziji i do Perta u Australiji.

Na promociji su karte u ekonomskoj i biznis klasi, a cene se kreću već od 448 evra koliko košta povratna karta do Muskata. Ova cena uključuje sve takse, sem nadoknade za izdavanje karte koja zavisi od načina kupovine karte.

Na promociji su još i Doha, do koje Qatar Airways leti svakodnevno iz Beograda kao i Maldivi, Kolombo, Bangkok, Seul, Singapur, Džakarta, Denpasar i Pert, do kojih se može otputovati preko aerodroma Hamad International u Dohi.

Ovaj aerodrom, koji je baza Qatar Airwaysa je nov. Otvoren je prošle godine i odmah je proglašen najboljim aerodromom u regionu Bliskog istoka.

Sve destinacije koje su na promociji i promotivne cene karata mogu se videti na mapi.

Karte se mogu kupiti preko sajta qatarairways.com, u predstavništvu ove kompanije u Beogradu (Knez Mihailova 30, tel: 011/785-90-01) ili u svim ovlašćenim turističkim agencijama.

QR okt15

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije