Transavia uspostavila saobraćaj između Amsterdama i Beograda

Transavia je nova low-cost aviokompanija na beogradskom aerodromu koja će održavati redovnu liniju ka Amsterdamu.

Datum / Date: 04.04.2017.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija Transavia danas je započela direktne letove između Beograda i Amsterdama, koji će se obavljati 3 puta nedeljno (utorkom, četvrtkom i nedeljom). Na zahtev mnogih u turističkoj industriji, Transavia je odlučila da doda Beograd u svoju mrežu redovnih linija. Prvi let u Beogradu je dočekan tradicionalnim pozdravom vodenim lukom, koji se koristi u posebnim prilikama.

Anita Sunter, portparol avio-kompanije Transavia ovom prilikom izjavila je: „Veoma nam je drago što smo u prilici da ponudimo redovne letove 3 puta nedeljno između Beograda i Amsterdama. Zadovoljstvo je poželeti dobrodošlicu ljudima iz Srbije na našim letovima i nuditi putnicima atraktivnu cenu. Veoma snažno verujemo u ovu liniju koju želimo da zadržimo i dalje jačamo u budućnosti.“

Karte od Beograda do Amsterdama već se mogu nabaviti po ceni od 39 evra (u jednom smeru uključujući rezervaciju i naknade, u zavisnosti od raspoloživosti mesta) i mogu se rezervisati preko sajta www.transavia.com, našeg ili u ovlašćenim turističkim agencijama.

Aviokompanija Transavia je deo Air France-KLM grupe i obavlja redovan (low-cost) i čarter aviosaobraćaj u Evropi i Severnoj Africi. Baze kompanije su u Amsterdamu, Roterdamu/Hagu, Ajndhovenu, Parizu, Nantu, Lionu i Minhenu. Ova kompanija godišnje preveze 11 miliona putnika.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije