Treći Festival putovanja Qatar Airways-a

Qatar Airways festival putovanja, jedinstvena sedmodnevna promocija na tržištu Srbije, počinje danas po treći put.

Datum / Date: 09.01.2017.

Autor / Author: Aviatica

Na početku godine Qatar Airways je obradovao svoje putnike u Srbiji ponudom kojoj neće moći da odele. U okviru, sada već čuvenog „Festivala putovanja“ ove kompanije, koji predstavlja jedinstvenu promociju, našle su se ponude za jednog putnika, za dvoje koji putuju zajedno, za grupe (od 3 do 7 putnika), a tu je i posebna ponuda za decu.

Promocija traje od 9. do 16. januara, a u tom periodu članovi Qatar Airways-ovog programa Privilege Club, mogu osvojiti dvostruko više nagradnih milja.

U saopštenju koje je povodom promocije izdalo predstavništvo Qatar Airways-a u Srbiji navodi se da kupovinom karte za neko svoje naredno putovanje putnici mogu probati najbolju biznis klasu na svetu (Skytrax Travel Award 2016.) ili čuvenu ekonomsku klasu do 25 odredišta u mreži Qatar Airways-a.

Na promociji je Peking do koga povratna karta u ekonomskoj klasi košta već od 400 evra, a tu su i Guangdžo od 404, Puket od 408, Bangkok 413, Kuala Lumpur od 476, Maldivi od 483, Zanzibar od 498, Bali od 550, Pert od 885, Melburn od 923, Sidnej od 982 evra, kao i ostale destinacije u mreži Qatar Airways-a.

“Qatar Airways festival putovanja je već sada postala zaista privlačna i atraktivna globalna promocija, koja nudi različite ponude, gde svako može pronaći onu idealnu za sebe. Stoga mi je veoma drago da je sad pokrećemo po treći put. Takodje, Nova godina je odličan trenutak za planiranje putovanja, posebno kada je period putovanja cela 2017. godina, pa tako putnici mogu sada kupiti karte, a planirati svoje putovanje do kraja godine po zaista povoljnim cenama”, izjavio je Boris Žutić,  komercijalni direktor Qatar Airways-a za Srbiju.

Karte za letove Qatar Airways-a mogu se kupiti u predstavništvu ove kompanije u Beogradu, u Knez-Mihailovoj ulici 30 (tel: 011/785-9007) ili u ovlašćenim turističkim agencijama.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije