Uštedite planirajući svoje putovanje na vreme uz Air France

OH LALA promocija aviokompanije Air France do brojnih svetskih gradova traje od 29. avgusta do 10. septembra.

Datum / Date: 29.08.2018.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija Air France ponudila je putnicima iz Beograda jedinstvene cene za povratne karte do više od 100 gradova širom sveta.  Među destinacijama na promociji nalaze se i poznate svetske metropole, kao što su Njujork, Majami, Rio de Žaneiro, Panama Siti. Putnici će imati priliku da po promotivnim cenama, iskuse najviši nivo usluge i gastronomije, po kojima je Air France odavno poznat.

OH LALA DEALS promocija traje od 29. avgusta do 10. septembra 2018, a karte se mogu iskoristiti za putovanja u periodu od 1. septembra 2018.  do 30. juna 2019. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na ovom linku. 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Njujork već od 479 evra
  • Majami već od 529 evra
  • Rio de Žaneiro već od 599 evra
  • Panama Siti već od 619 evra

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „Godinama unazad Air France OH LALA DEALS promocije povezuju Beograd sa celim svetom i mnogi naši putnici već znaju da tako mogu da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Za kraj leta želeli smo da nagradimo naše verne putnike, ali i one koji prvi put lete s nama i ponudimo im da upoznaju neke od najprestižnijih svetskih destinacija. Njujork je već odavno  kulturni i poslovni epicentar sveta, Majami je centar sunčane Floride, Rio de Žaneiro je Meka svih putoholičara, a Panama Siti je jedinstven po tome što dodiruje dva okeana. Oh LaLa deals promocija ima dugačak period putovanja, i karte se mogu iskoristiti sve do kraja juna 2019. godine, što našim putnicima daje mogućnost da uštede planirajući svoje putovanje na vreme. Na primer, ako neko želi na Karneval u Riju, karte bi trebalo da kupi već sada.“

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.

 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije