Uštedite planirajući svoje putovanje na vreme uz Air France

Početna|SPECIJAL|Promo|Uštedite planirajući svoje putovanje na vreme uz Air France

Uštedite planirajući svoje putovanje na vreme uz Air France

OH LALA promocija aviokompanije Air France do brojnih svetskih gradova traje od 29. avgusta do 10. septembra.

Objavljeno:29. 8. 2018.|08:44 » 09:54Autor: Tagovi:, , , |

Aviokompanija Air France ponudila je putnicima iz Beograda jedinstvene cene za povratne karte do više od 100 gradova širom sveta.  Među destinacijama na promociji nalaze se i poznate svetske metropole, kao što su Njujork, Majami, Rio de Žaneiro, Panama Siti. Putnici će imati priliku da po promotivnim cenama, iskuse najviši nivo usluge i gastronomije, po kojima je Air France odavno poznat.

OH LALA DEALS promocija traje od 29. avgusta do 10. septembra 2018, a karte se mogu iskoristiti za putovanja u periodu od 1. septembra 2018.  do 30. juna 2019. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na ovom linku. 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Njujork već od 479 evra
  • Majami već od 529 evra
  • Rio de Žaneiro već od 599 evra
  • Panama Siti već od 619 evra

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „Godinama unazad Air France OH LALA DEALS promocije povezuju Beograd sa celim svetom i mnogi naši putnici već znaju da tako mogu da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Za kraj leta želeli smo da nagradimo naše verne putnike, ali i one koji prvi put lete s nama i ponudimo im da upoznaju neke od najprestižnijih svetskih destinacija. Njujork je već odavno  kulturni i poslovni epicentar sveta, Majami je centar sunčane Floride, Rio de Žaneiro je Meka svih putoholičara, a Panama Siti je jedinstven po tome što dodiruje dva okeana. Oh LaLa deals promocija ima dugačak period putovanja, i karte se mogu iskoristiti sve do kraja juna 2019. godine, što našim putnicima daje mogućnost da uštede planirajući svoje putovanje na vreme. Na primer, ako neko želi na Karneval u Riju, karte bi trebalo da kupi već sada.“

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.