Veliki popusti avio-kompanije flydubai

Najpovoljnija promotivna akcija avio-kompanije Flydubai do sada je počela i trajaće do 4. oktobra u podne. Požurite!

Datum / Date: 28.09.2016.

Autor / Author: Aviatica

Velika, globalna promotivna akcija avio-kompanije flydubai je počela u utorak, 27. septembra i trajaće do 4. oktobra u podne.

U okviru ove promocije putnici mogu da uštede i do 30 posto na osnovnu cenu karte, što na kraju kada se sve sabere iznosi neverovatnih 240 evra za povratnu kartu do Dubaija.

U ovu cenu Flydubai uključuje i prevoz prtljaga do 20kg, ručnog prtljaga do 7kg kao i topli obrok tokom leta, ali samo na relaciji između Beograda i Dubaija. Ova pogodnost ne važi za letove ka daljim destinacijama iz Dubaija.

Promocija se odnosi na sve destinacije avio-kompanije Flydubai, sa polascima iz Beograda i to u periodu od 1. oktobra do 15. decembra ove godine.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do popularnog Kolomba (Sri Lanka) može da se kupi već za 278 evra dok je Zanzibar moguće izabrati za 459 evra. Na promociji su i karte u biznis klasi, a let do Dubaija uz udobnost i vrhunsku uslugu ove klase košta 630 evra.

Karte po ovim cenama mogu se kupiti u predstavništvu avio-kompanije Flydubai u Beogradu, Kneza Mihaila 30/III. Telefon za informacije je: 011/328-2271, a email adresa: flydubai@eunet.rs ili sales@flydubai.rs

Karte se mogu kupiti i preko interneta kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama gde je moguća drugačija cena u zavisnosti od visine agencijske nadoknade za izdavanje karte.

fz-sept16-c

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije