Vueling uvodi letove od Barselone do Beograda već od kraja marta

Španska aviokompanija Vueling pojačava svoju liniju od Barselone do Beograda uvođenjem letova već od kraja marta.

Datum / Date: 25.10.2017.

Autor / Author: Aviatica

Španska low-cost aviokompanija Vueling odlučila je da pojača svoju liniju između Barselone i Beograda. Letovi su planirani da počnu već od 27. marta, kada zvanično počinje letnji red letenja.

Vueling leti do Beograda od leta 2014. i ova linija je sve do sada bila sezonska sa letovima samo u udarnim letnjim mesecima. Od naredne godine, linija će biti održavana sve od 27. marta pa do 27. oktobra, kada se završava letnji red letenja.

Letovi će se odvijati dva puta nedeljno – utorkom i subotom sve do 16. juna, a posle tog datuma utorkom i nedeljom do 5. avgusta, a potom ponovo utorkom i subotom sve do kraja oktobra. Letovi su od jutros u rezervacionim sistemima i već su dostupni za rezervisanje.

Na ovoj liniji Vueling pokazuje izuzetne rezultate. Avioni ove kompanije na letovima od/do Beograda su puni, prema našim saznanjima. Od uvođenja linije Vueling je oprezno povećavao broj letova uvođenjem dodatnih letova mimo objavljenog redovnog reda letenja i to u vreme novogodišnjih i uskršnjih praznika.

Vueling je low-cost aviokompanija iz Barselone, gde održava veoma veliku bazu. Iako posluje sa low-cost karakteristikama Vueling putnicima omogućava da sami izaberu željenu uslugu preko kompleksnog tarifnog sistema, koji im nudi najjeftinije karte bez prtljaga i dodatnih usluga tokom leta, ali i tarife sa punom uslugom i fleksibilnošću.

Još jedna važna karakteristika Vuelinga je mogućnost vezivanja letova što omogućava veliki izbor mogućnosti uz presedanje na njihovom glavnom aerodromu u Barseloni. Osim putnika koji lete direktno do ovog grada veoma su popularna i presedanja ka drugom španskim destinacijama posebno ka Balearskim i Kanarskim ostrvima.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije