Wizz Air od juna počinje sa letovima iz Banja Luke

Početna|VESTI|Rute, Srbija i region|Wizz Air od juna počinje sa letovima iz Banja Luke

Wizz Air od juna počinje sa letovima iz Banja Luke

Wizz Air najavio uspostavljanje redovnog saobraćaja iz Banja Luke otvaranjem pet novih linija ka evropskim gradovima od juna.

Objavljeno:16. 4. 2021.|12:17 » 17:59Autor: Tagovi:, , |

Wizz Air, aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, najavila je pokretanje letova iz Banje Luke ka pet destinacija.

Početak letova najavljen je za jun 2021. godine. Banja Luka će se na ovaj način povezati sa sledećim gradovima: Ajndhoven (Holandija), Bazel/Miluz (Francuska), Malme i Stokholm-Skavsta (Švedska) i Dortmund (Nemačka). Mesta na letovima ka ovim destinacijama već su u prodaji preko sajta kompanije ili putem mobilne aplikacije po ceni već od 19,99 eura.

Nove Wizz Airove rute obuhvataju pet neverovatnih destinacija na koje putnici iz Bosne i Hercegovine mogu leteti. Ovi letovi će biti pokrenuti u junu 2021. i obavljaće se dvaput sedmično. Očekuje se da će nove rute stimulisati sektor vazduhoplovstva, kao i ugostiteljstva u regionu, dok će istovremeno putnicima iz Bosne i Hercegovine biti omogućeno da po najnižim cenama s Wizzom putuju do Holandije, Francuske, Švedske i Nemačke.

REKLAMA


„Oduševljeni smo što možemo da najavimo pet novih ruta Wizz Aira iz Banje Luke za Ajndhoven, Bazel/Miluz, Malme i Dortmund. Sigurni smo da će ove nove rute doneti još više mogućnosti za sigurno putovanje. Ovom najavom želimo danaglasimo svoju posvećenost korisnicima u Bosni i Hercegovini i da nastavimo da pružamo najniže moguće cene, koje uvek prati izvrsno iskustvo tokom leta. Zahvaljujući poboljšanim merama za zaštitu zdravlja, Wizz Airovi putnici mogu da uživaju u putovanju osećajući se sigurno i ugodno“, izjavila je Paulina Gosk, menadžerka korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije