Wizz Air od juna počinje sa letovima iz Banja Luke

Wizz Air najavio uspostavljanje redovnog saobraćaja iz Banja Luke otvaranjem pet novih linija ka evropskim gradovima od juna.

Datum / Date: 16.04.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Wizz Air

Wizz Air, aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, najavila je pokretanje letova iz Banje Luke ka pet destinacija.

Početak letova najavljen je za jun 2021. godine. Banja Luka će se na ovaj način povezati sa sledećim gradovima: Ajndhoven (Holandija), Bazel/Miluz (Francuska), Malme i Stokholm-Skavsta (Švedska) i Dortmund (Nemačka). Mesta na letovima ka ovim destinacijama već su u prodaji preko sajta kompanije ili putem mobilne aplikacije po ceni već od 19,99 eura.

Nove Wizz Airove rute obuhvataju pet neverovatnih destinacija na koje putnici iz Bosne i Hercegovine mogu leteti. Ovi letovi će biti pokrenuti u junu 2021. i obavljaće se dvaput sedmično. Očekuje se da će nove rute stimulisati sektor vazduhoplovstva, kao i ugostiteljstva u regionu, dok će istovremeno putnicima iz Bosne i Hercegovine biti omogućeno da po najnižim cenama s Wizzom putuju do Holandije, Francuske, Švedske i Nemačke.

„Oduševljeni smo što možemo da najavimo pet novih ruta Wizz Aira iz Banje Luke za Ajndhoven, Bazel/Miluz, Malme i Dortmund. Sigurni smo da će ove nove rute doneti još više mogućnosti za sigurno putovanje. Ovom najavom želimo danaglasimo svoju posvećenost korisnicima u Bosni i Hercegovini i da nastavimo da pružamo najniže moguće cene, koje uvek prati izvrsno iskustvo tokom leta. Zahvaljujući poboljšanim merama za zaštitu zdravlja, Wizz Airovi putnici mogu da uživaju u putovanju osećajući se sigurno i ugodno“, izjavila je Paulina Gosk, menadžerka korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije