Wizz Air otkazao osam novih linija iz Beograda

Početna|VESTI|Srbija / Region|Wizz Air otkazao osam novih linija iz Beograda

Wizz Air otkazao osam novih linija iz Beograda

Osam od deset novih linija iz Beograda, koje je Wizz Air najavio, pa odložio njihov početak zbog korone, sada su trajno otkazane.

Objavljeno:12. 1. 2021.|14:35 » 23:59Autor: Tagovi:, , |

Kako Aviatica saznaje od putnika koji su nam se javili, Wizz Air je otkazao osam od deset novih linija iz Beograda koje su bile najavljene još u junu 2020.

Sedam od devet novih linija iz Beograda, ka Lisabonu, Barseloni, Briselu (Charleroi), Fridrihshafenu, Milanu, Kelnu, Turku su otkazane i izbačene iz rezervacionih sistema. Letovi ka Oslu (Sandefjord) i Hamburgu se još uvek nalaze u rezervacionom sistemu i prema trenutnim informacijama one neće biti ukinute.

Otkazana je i nova linija ka Salcburgu, koja je najavljena u sklopu ekspanzije Wizz Air-a sa tamošnjeg aerodroma i trebalo je da bude održavana avionom iz nove salcburške operativne baze. Na ovoj linije je tokom leta 2020. obavljeno nekoliko letova, ali je i ona kasnije prebačena za mart 2021. da bi isto kao i pomenutih devet linija sada bila trajno ukinuta.

Još uvek nije poznato da li su ove linije privremeno suspendovane ili je Wizz Air trajno odustao od njihovog uspostavljanja, kao ni da li se možda radi o velikoj promeni reda letenja.

Aviatica je poslala pitanja Wizz Air-u i čekamo njihov zvaničan odgovor, koji ćemo objaviti čim bude stigao.