Wizz Air počeo najveći konkurs za nove članove svog tima

Preko 1300 novih pilota, stjuardesa i stjuarda će dobiti posao i obuku u sklopu Wizz Air-a do kraja naredne godine.

Datum / Date: 03.10.2017.

Autor / Author: Aviatica

Wizz Air je započeo sa najvećim konkursom za zapošljavanje u svojoj istoriji. Preko 1300 novih članova Wizz Air-ovog tima će biti primljeno do kraja 2018. godine.

U tom periodu Wizz Air će održati preko 400 različitih događaja na kojima će birati nove pilote, kopilote, stjuardese i stjuarde, a da se prijave na ove konkurse imaju i državljani Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Konkurs Wizz Air-a

Svi zainteresovani za konkurs za pilote sve informacije mogu pronaći na ovom  linku. Zainteresovani za posao stjuardese/stjuarda mogu se još informisati preko ovog  linka. Na ovim linkovima se mogu pronaći i kompletni rasporedi kastinga koji će biti održani u 25 zemalja u narednih godinu dana.
Za konkurs je otvoren i poseban tag na društvenim mrežama #IamWIZZcrew.

U saopštenju za medije povodom pokretanja velikog konkursa navodi se da je Wizz Air posle 13 godina učvršćivanja liderske pozicije na tržištu Srednje i Istočne Evrope odlučio da otvori novih 1300 direktnih radnih mesta.

Povod za to je dolazak 21 novog aviona Airbus A320 i A321 do kraja 2018. godine, kao i uključivanje u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su Wizz Air-u već isporučeni tokom ove godine.

Nakon ovog najnovijeg zapošljavanja Wizz Air će imati preko 4.500 direktno zaposlenih u više od 25 zemalj Evrope.

Kandidate za pilote koji budu izabrani tokom ovog konkursa čeka povoljno radno okruženje sa nekoliko paketa povlastica koje mogu da biraju na osnovu svoji potreba.

Oni koji su zainteresovani za posao kabinskog osoblja (stjuardese i stjuardi) dobiće izuzetan trening, obuku i uniforme, a moći će da rade u svom gradu i državi gde Wizz Air ima operativnu bazu.

Sve informacije o konkursi dostupne su preko sajta ove kompanije (pogledajte linkove u boksu sa leve strane), a zanimljivi saveti i iskustva aktvnih članova Wizz Air-ovog tima mogu se videti na društvenim mrežima pod oznakom #IamWIZZcrew

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije