British Airways će u avionima direktno prenositi sahranu kraljice

British Airways najavio direktan prenos sahrane kraljice Elizabete II tokom letova.

Datum / Date: 19.09.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Royal Family

British Airways će danas, 19. septembra 2022. direktno prenositi sahranu kraljice Elizabete II na svim svojim letovima u avionima koji imaju opremu za internet.

Najveći događaj u istoriji Velike Britanije koji će okupiti zvaničnike iz skoro svih zemalja sveta, putnici British Airways-a će moći da prate besplatno pošto će tokom prenosa biti ukinuta naplata usluge interneta tokom leta. U isto vreme kompanija je najavila da će na svim svojim letovima pozvati putnike da minutom ćutanja odaju počast preminuloj kraljici.

Usluga na letu, služenje hrane i pića biće pauzirana tokom trajanja sahrane. Ovaj događaj za koji vlada ogromno interesovanje građana biće ispraćen i na aerodromu London Heathrow, koji je najveća baza British Airways-a. Na ekranima unutar terminala biće uživo prenos, a tokom samog čina sahrane, avioni neće polati niti sletati, već će se na kratko zadržati na rulnim stazama i svojim parking pozicijama. Sve prodavnice na aerodromu osim onih sa osnovnim artiklima će biti zatvorene tokom sahrane.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije