Wizz Air predstavio nove WIZZ Ambasadore za Srbiju

Početna|VESTI|Srbija / Region|Wizz Air predstavio nove WIZZ Ambasadore za Srbiju

Wizz Air predstavio nove WIZZ Ambasadore za Srbiju

Jovana i Marko, dvoje članova kabinskog osoblja Wizz Air-a iz beogradske baze izabrani za WIZZ Ambasadore ove kompanije za Srbiju.

Objavljeno:11. 8. 2017.|11:50 » 19:36Autor: Tagovi:, , , |

Wizz Air je predstavio nove WIZZ Ambasadore za Srbiju. Jovana i Marko, dvoje članova kabinske posade iz Wizz Air-ove beogradske operativne baze izabrani su na online takmičenju preko Facebook-a.

U saopštenju za medije Wizz Air navodi da je primljeno preko 290.000 glasova i da je izabran 31 WIZZ Ambasador za 14 zemalja u kojima Wizz Air ima svoje baze.

Novoizabrani WIZZ Ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air ima bazu na raznim događajima poput konferencija za novinare, proslavama značajnih dostignuća, izborima za nove članove kabinskog osoblja i biće dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima širom Evrope. WIZZ Ambasadori će deliti svoje iskustvo iz porodice Wizz Air-a, upoznati javnost sa svojim sjajnim poslom stjuardese ili stjuarda, predstavljati svoje omiljene destinacije iz mreže linija WIZZ-a i najbolje usluge koje ova kompanija ima da ponudi.