Wizz Air predstavio nove WIZZ Ambasadore za Srbiju

Jovana i Marko, dvoje članova kabinskog osoblja Wizz Air-a iz beogradske baze izabrani za WIZZ Ambasadore ove kompanije za Srbiju.

Datum / Date: 11.08.2017.

Autor / Author: Saopštenja

Wizz Air je predstavio nove WIZZ Ambasadore za Srbiju. Jovana i Marko, dvoje članova kabinske posade iz Wizz Air-ove beogradske operativne baze izabrani su na online takmičenju preko Facebook-a.

U saopštenju za medije Wizz Air navodi da je primljeno preko 290.000 glasova i da je izabran 31 WIZZ Ambasador za 14 zemalja u kojima Wizz Air ima svoje baze.

Novoizabrani WIZZ Ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air ima bazu na raznim događajima poput konferencija za novinare, proslavama značajnih dostignuća, izborima za nove članove kabinskog osoblja i biće dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima širom Evrope. WIZZ Ambasadori će deliti svoje iskustvo iz porodice Wizz Air-a, upoznati javnost sa svojim sjajnim poslom stjuardese ili stjuarda, predstavljati svoje omiljene destinacije iz mreže linija WIZZ-a i najbolje usluge koje ova kompanija ima da ponudi.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije