Lufthansa slavi 50 godina letova za Srbiju uz poklon vaučere

Ove godine Lufthansa slavi 50 godina letova ka Srbiji i tim povodom deli poklon vaučere za popust na kupovinu karata.

Datum / Date: 10.08.2017.

Autor / Author: Aviatica

Nemačka nacionalna aviokompanija Lufthansa uspostavila je direktan saobraćaj između Nemačke i Jugoslavije 1967. godine. Te godine Lufthansa je poletela ka Zagrebu i Beogradu.

 

Naslovna strana Lufthansinog reda letenja iz 1967. prvog u kome se našao i Beograd

U to vreme aviokompanije su obično letele vezane letove, pa su tako letovi do Jugoslavije imali različite itinerere. Do Zagreba se letelo iz Diseldorfa i iz Frankfurta sa sletanjem u Minhen, a bilo je i direktnih letova iz Frankfurta. Do Beograda se letelo iz Frankfurta sa sletanjima u Minhen i Budimpeštu.

Beograd je danas važna destinacija u mreži letova nemačke Lufthanse. Iz našeg glavnog grada poleće četiri aviona Lufthanse svakoga dana – dva prema Frankfurtu i dva prema Minhenu, a brojni putnici iz Beograda u ova dva grada nastavljaju svoje putovanje ka evropskim i interkontinentalnim letovima Lufthanse.

Povodom veoma značajnog jubileja – 50 godina od uspostavljanja letova, Lufthansa nagrađuje sve svoje putnike iz Srbije poklon vaučerima u vrednosti od 2.460 dinara.

Poklon vaučeri se mogu preuzeti ovde    i iskoristiti do 26. septembra 2017. za putovanja unutar Evrope sve do 26. decembra 2017.

Iz Lufthanse predlažu putnicima da iskoriste ove poklon vaučere na direktnim letovima do Minhena ili Frankfurta, ili da preko ova dva grada odlete do bilo kog nemačkog grada ili do popularnih evropskih destinacija kao što su Lisabon, Brisel, Barselona ili Madrid.

Više detalja o svim destinacijama Lufthanse možete pronaći na sajtu ove kompanije lh.com 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije