Wizz Air: Rezervišite više sedišta uz samo jedno ime putnika

Ako ste našli dobru cenu karte, ali ne znate sa kim biste putovali, ništa za to - Wizz Air vam omogućava da napravite blanko rezervaciju.

Datum / Date: 19.09.2017.

Autor / Author: Aviatica

Najveća low-cost aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi nastavlja da iznenađuje svoje putnike i javnost novim, veoma inovativnim uslugama.

Posle „Fare Lock“ usluge, nedavno najavljene, Wizz Air ide korak dalje i postavlja lestvicu konkurenciji na jedan novi, viši nivo.

Uvedena je mogućnost rezervisanja karata za više putnika, bez potrebe da se u rezervaciju unose imena svih putnika. Ova usluga nazvana „Flexible Travel Partner“ omogućava putniku da izvrši rezervaciju za najviše devet mesta na bilo kojim letovima i po povoljnoj ceni koju je pronašao i da tom prilikom unese samo svoje ime, dok imena ostalih putnika može da unese kasnije.

Imena ostalih putnika mogu biti uneta najkasnije do početka perioda za online prijavu na let (online check-in). Ova usluga košta i putnik koji se za nju odluči treba da plati 10 evra (ili 1250 dinara) po putniku i po letu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije