Wizz Air unapredio uslugu prioritetnog ukrcavanja

Putnici koji su doplatili prioritetno ukrcavanje od sada uz ovu uslugu mogu da unesi i dodatni lični prtljag osim malog ili velikog ručnog prtljaga.

Datum / Date: 30.07.2015.

Autor / Author: Dragan Nikolić

Foto: Wizz Air

Putnici avio kompanije Wizz Air koji su dodatno platili za prioritetno ukrcavanje, imaju od sada na raspolaganju i mogućnost da sa sobom u putničku kabinu i dodatni lični prtljag malih dimenzija kao dodatak na već postojeći mali ili veliki ručni prtljag.

Prtljažna politika Wizz Air-a razlikuje dve veličine ručnog prtljaga. Putnici mogu sa sobom u putničku kabinu uneti ili jednu ili drugu, ali od sada putnici koji imaju uplaćeno prioritetno ukrcavanje (Priority Boarding) mogu da unesu i jedan dodatni komad malog ličnog prtljaga poput ručne torbice, foto aparata ili laptop računara. Uslov je da taj komad ne prelazi dimenzije 40x30x18cm.

Novo pravilo se odnosi i na prioritetno ukrcavanje koje je kupljeno samostalno i na ono koje je uključeno u postojeću WIZZ Plus tarifu ili u o WIZZ Privilege Pass, kao i ono koje je ranije kupljeno u okviru paketa koji su kasnije ukinuti poput WIZZ XXL Seats, WIZZ Reserved Seats, WIZZ Premium i WIZZ Premium Plus.

Dodatna usluga prioritetnog ukrcavanja omogućava putnicima da se pre ostalih ukrcaju na let, te tako mogu da biraju svoje sedište među onima koja nisu unapred rezervisana. Ova usluga košta tri evra po letu ako se kupuje online ili četiri evra po letu ako se kupuje na dan leta na aerodromu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije