Wizz Air uveo novu tarifu WIZZ Go

Nova tarifa Wizz Air-a WIZZ Go veoma nalikuje regularnim tarifama tzv. tradicionalnih avio-kompanija.

Datum / Date: 30.11.2016.

Autor / Author: Saopštenja

Dok se mnoge, takozvane, tradicionalne (klasične) avio-kompanije menjaju uvođenjem low-cost tarifa, njihov istočnoevropski low-cost konkurent Wizz Air osvaja tržište uvođenjem klasičnih tarifnih razreda za svoje putnike.

george-michalopoulos

Srednja tarifa

„Osmislili smo WIZZ Go za naše štedljive putnike koji ne žele da razmišljaju o izboru sedišta ili prtljagu. Ova tarifa predstavlja srednje rešenje i kao takvo biće primamljiva našim putnicima koji žele više od osnovne tarife, ali i dalje ne žele da koriste sve usluge koje su sadžane u WIZZ Plus tarifi“.

Džordž Mihalopulos
komercijalni direktor

„Kako bi odgovorili na različite potrebe naših putnika odlučili smo se da uvedemo WIZZ Go tarifu“, saopštili su iz ove kompanije.

Ova je tarifa prema cenovnom razredu i uslugama koje uključuje smeštena između osnovne (Basic) i WIZZ Plus tarife.

Putnici već od 29. novembra mogu da rezervišu karte prema ovoj tarifi i na taj način ostvare značajne uštede.

WIZZ Go sadrži niz usluga koje se inače plaćaju dodatno na osnovnu tarifu, s tom razlikom što ovako izabrane u paketu one postaju dostupne kupcu za znatno manje novca.

Nova, srednja, tarifa Wizz Air-a osim osnovne stavke prevoza sadrži i veliki ručni prtljag kao i jedan komad predatog prtljaga (do 23kg) i mogućnost izbora sedišta na letu (osim u prvom redu i redu pored vrata za izlaz u slučaju vanrednih situacija gde ima više prostora).

Oni koji žele još više komfora i privilegija mogu izabrati WIZZ Plus tarifu (do sada nazivanu Plus Fare). U okviru ove tarife putnici imaju mogućnost izbora sedišta uključujući i prvi red i red pored izlaza u slučaju vanrednih situacija, mogu predati jedan komad prtljaga do 32kg, ali ostvaruju i pravo na jednu besplatnu promenu datuma putovanja.

wizz-air-fares-and-bundles

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

2.074|1