Wizz Air uvodi drugi avion u beogradsku bazu i četiri nove linije

Avio-kompanija Wizz Air uključila je drugi avion u svoju beogradsku bazu i otvara četiri nove linije iz Beograda.

Datum / Date: 19.05.2017.

Autor / Author: Saopštenja

Tačno na 13. rođendan kompanije, Wizz Air u Beogradu proširuje svoje poslovanje uvođenjem drugog aviona u svoju beogradsku operativnu bazu čime će ukupan kapacitet iz našeg glavnog grada biti povećan za 39% na 835.000 sedišta u ovoj godini.

Danas, 19. maja, će Wizz Air uspostaviti dve nove linije sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, ka Fridrihshafenu i Nirnbergu. Dan kasnije biće uspostavljena linija Hanoveru, a u nedelju, 21. maja i ka Malti. Do svih novih linija Wizz Air će leteti dva puta nedeljno.

20170519_123739

Zahvaljujući novom avionu u beogradskoj bazi biće omogućeno i povećanje broja letova na ostalim linijama. Do Malmea će leteti pet puta nedeljno, Dortmunda i Ajnhovena četiri puta, Geteborga, Minhena (Memingen) i Stokholma (Skavsta) tri puta nedeljno.

Na konferenciji za novinare održanoj na beogradskom aerodromu predstavnica Wizz Air-a, Sorina Rac, menadžerka za odnose sa javnošću, saopštila je i da je danas povodom ovih važnih dostignuća i rođendana kompanije pokrenuta specijalna promotivna akcija sa cenama avio-karata koje su i do 30% niže. Promocija će trajati do ponoći 19. maja i važiće za sve linije i sve rezervacije.

Od početka 2017, skoro 190.000 putnika iz Srbije je putovalo ne letovima WIZZ-a što predstavlja povećanje od 27% u odnosu na isti period prošle godine, navedeno je u saopštenju ove kompanije. Wizz Air održava ukupno 20 linija do 7 zemalja sa dva srpska aerodroma u Beogradu i Nišu.

20170519_141157

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije