Wizz Air uvodi Fare Lock opciju koja čuva najpovoljniju cenu karte

Inovativna usluga koju Wizz Air uvodi omogućava putnicima da na dva dana sačuvaju najpovoljniju cenu koju pronađu.

Datum / Date: 16.08.2017.

Autor / Author: Aviatica

Putnici Wizz Air-a od danas imaju mogućnost da na dva dana sačuvaju najpovoljniju cenu karte koju pronađu prilikom pretrage na sajtu ove kompanije.

Nova, inovativna usluga nazvana Fare Lock (Zaključavanje tarife), omogućava da se cena koja se pojavi u pretrazi rezerviše na period od 48 sati u kom putnik ima mogućnost da izvrši kupovinu po sačuvanim uslovima i ceni ili da od nje odustane.

Beograd – Nirnberg samo sezonski

Linija između Beograda i Nirnberga postaje sezonska i neće se obavljati od početka novembra do kraja marta.

Čuvanje najpovoljnije cene omogućeno je uz plaćanje specijalne doplate od 350 dinara (ili 3 evra ako se rezervisanje vrši u inostranstvu) po segmentu (letu) i po putniku. Ovako sačuvana cena biće blokirana na dva dana, a u tom periodu i putniku će biti garantovana mesta na letu. Ona ne mogu biti prodata drugome.

Opcijom Fare Lock, Wizz Air izlazi u susret željama putnika. Dosadašnja pravila nisu omogućavala rezervisanje karte, tj. čuvanje cene kao što je to moguće kod tradicionalnih aviokompanija.

Sa ovom uslugom, putnici će moći da uštede i da polako i bez žurbe isplaniraju svoje putovanje, rezervišu hotel, transfer ili izvrše neke druge pripreme, a da za to vreme ne izgube pronađenu najnižu cenu karte.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije