Air France suspendovao liniju do Beograda tokom zimskog reda letenja

Francuska avio-kompanija Air France je suspendovala liniju od Pariza do Beograda tokom zimskog reda letenja.

Datum / Date: 01.09.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air France

Avio-kompanija Air France je donela odluku da suspenduje liniju Pariz (CDG) – Beograd (BEG) tokom zimskog reda letenja u periodu od poslednjeg vikenda u oktobru do poslednjeg vikenda u martu 2021.

Još sredinom avgusta Air France je povukao letove sa ove linije tokom novembra i decembra, a ovih je dana kompletan red letenja u zimskom periodu suspendovan.

Poslednji planirani let ove kompanije je planiran za 23. oktobar, a prvi let nakon suspenzije će biti 28. marta 2021. Do ukidanja leta, Air France će između Pariza i Beograda leteti četiri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a sa ponovnim uspostavljanjem saobraćaja očekuje se da letovi na ovoj ruti budu svakodnevni.

U periodu u kom neće biti letova francuskog avio-prevoznika, putnici će moći da koriste redovne letove srpske avio-kompanije Air Serbia sa kojom Air France ima potpisan kod-šer sporazum.

Transavia se povlači iz Beograda tokom septembra

 

Foto: Pixabay

Holandska podružnica avio-kompanije Transavia, koja je u vlasništvu Air France-KLM grupe, je suspendovala letove između Amsterdama (AMS) i Beograda (BEG) tokom septembra. Letova ove kompanije neće biti sve do 1. oktobra, kada bi saobraćaj trebalo da bude ponovo uspostavljen sa tri leta nedeljno – utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije