Air Serbia bira nove članove kabinske posade

Prijavilo se više od 200 kandidata za nove članove kabinskog osoblja Air Serbije.

Datum / Date: 11.04.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia ovog vikenda organizuje događaj u okviru procesa selekcije za zapošljavanje novih članova kabinske posade (Assessment day), prvi put posle dve godine pauze.

Srpska nacionalna avio-kompanija će izabrane kandidate okupiti u zgradi Saobraćaja Air Serbije na aerodromu u Beogradu.

Na konkurs za prijem novih članova kabinskog osoblja, koji je bio otvoren od 18. marta do 2. aprila, prijavilo se preko 200 kandidata.

“Drago nam je što smo nakon pauze od dve godine, uslovljene pandemijom i radom u otežanim okolnostima, sada u prilici da ponovo organizujemo konkurs i sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kandidate. Posebno nas raduje veliko interesovanje mladih da postanu članovi našeg zaista izuzetnog tima kabinskog osoblja i budu ponosni ambasadori brenda nacionalne avio-kompanije. Očekuje nas uzbudljiva i izazovna letnja sezona, veliki broj letova i destinacija, pa upravo iz tog razloga otvaramo vrata novim kolegama, kako bismo svi zajedno doprineli ostvarivanju planiranih ciljeva i putnicima pružili uslugu najvišeg kvaliteta“, izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u Air Serbia.

Kandidati će proći kroz niz testova i vežbi, kreiranih da se zadovolje najviši standardi rada, neophodni za obavljanje posla kabinskog osoblja avio-kompanija. Kriterijumi za procenu kandidata tiču se nivoa znanja engleskog jezika, spremnosti da pruže pomoć putniku, stepena motivacije i želje da postanu deo tima nacionalne avio-kompanije i putnicima pružaju vrhunsku uslugu.

Izabrani kandidati će imati priliku da se sastanu sa stručnjacima za zapošljavanje Air Serbije, razgovaraju o svojim profesionalnim interesovanjima, upoznaju se sa dinamikom rada i saznaju više o prednostima programa obuke na radnom mestu koji nacionalni avio-prevoznik nudi svim članovima svog tima kabinskog osoblja. Na ovaj način, kandidati će dobiti informacije iz prve ruke o načinu poslovanja Air Serbije, kao i o svim profesionalnim mogućnostima koje nudi.

Konkurs se organizuje po dvanaesti put od 2013. godine, uključujući i događaje održane u Banjaluci, Podgorici i dva puta u Nišu. Air Serbia je prethodni konkurs za prijem članova kabinske posade organizovala u februaru 2020. godine, neposredno pre izbijanja globalne pandemije korona virusa.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije