Air Serbia i Aeroflot proširili kod-šer saradnju

Putnici srpske i ruske avio-kompanije, Air Serbije i Aeroflota, ponovo imaju više mogućnosti zbog proširenja kod-šer saradnje.

Datum / Date: 19.11.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia, srpski nacionalni avio-prevoznik i Aeroflot, nacionalna avio-kompanija Ruske federacije, proširili su postojeći kod-šer ugovor, postavljanjem svojih marketing kodova na dodatne destinacije u okviru saobraćajnih mreža partnera.

Proširena saradnja će putnicima omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom organizacije putovanja i lakše povezivanje preko matičnih aerodroma Air Serbije i Aeroflota.

Zahvaljujući unapređenom partnerstvu, Air Serbia će dodati svoju JU oznaku na letove Aeroflota za Jerevan i Seul, dok će Aeroflot postaviti svoj SU kod na letove srpske nacionalne avio-kompanije za Sofiju. Proširenje kod-šer sporazuma obuhvata i linije Air Serbije za Krasnodar i Rostov na Donu, na koje će Aeroflot postaviti svoj marketing kod, uz već postojeće kod-šer linije Beograd-Moskva i Beograd-Sankt Peterburg, na kojim saobraćaju oba prevoznika.

„Nastavljamo da razvijamo uspešnu saradnju sa Aeroflotom i radujemo se novom proširenju međusobnih poslovnih odnosa. Povećavanjem mogućnosti povezivanja u okviru naših mreža, pružamo veći izbor i širu ponudu našim putnicima, što je od posebnog značaja u okolnostima pandemije u kojima trenutno poslujemo,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Kod-šer saradnja srpske i ruske nacionalne avio-kompanije takođe obuhvata letove koje Aeroflot obavlja između Moskve i Istanbula, Jekaterinburga, Kazanja, Krasnodara, Novosibirska, Omska, Rostova na Donu, Sankt Peterburga, Samare, Sočija i Volgograda, kao i linije Air Serbije između Beograda i Banjaluke, Istanbula, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Tirane i Tivta.

Avio-karte u okviru proširenog kod-šer ugovora su već dostupne za prodaju.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije