Air Serbia nastavlja da povećava kapacitete na letovima za Crnu Goru

Nakon obustave saobraćaja Montenegro Airlines-a, Air Serbia nastavlja da povećava kapacitete na linijama ka Crnoj Gori.

Datum / Date: 18.01.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore, Air Serbia je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje, uvođenjem dodatnih letova i promenom tipa aviona na linijama ka Tivtu i Podgorici.

U periodu od 17. do 30. januara, nacionalna aviokompanija je uvela tri dodatna leta ka Tivtu, dok je na tri postojeća leta ka crnogorskoj prestonici promenjen tip aviona. Planirani turbo-elisni avion ATR zamenjen je mlaznim avionom tipa Airbus A319, dok su dva planirana aviona tipa Airbus A319 zamenjeni avionom tipa Airbus A320 sa većim brojem sedišta.

„Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu i nastavljamo da pratimo razvoj situacije, prilagođavajući obim saobraćaja promenama u potražnji. Cilj nam je da održimo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu i omogućimo svim putnicima da se nesmetano prevezu do željenih destinacija“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Kapaciteti nacionalnog avio-prevoznika povećani su na letovima ka Podgorici 17, 19. i 24. januara, dok su dodatni letovi ka Tivtu uvedeni 23, 27. i 30. januara. Odmah nakon obustave saobraćaja Montenegro Airlinesa, Air Serbia je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike u novonastalim okolnostima.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije